Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Casemiro werd volledig verwoest

Casemiro werd volledig verwoest

Een avond om te vergeten. Manchester United leed maandagavond een vernederende nederlaag in het Crystal Palace Stadium en verloor met 4-0. Naast de nederlaag brengt dit trieste resultaat de Rode Duivels in een zeer slechte positie in de race om de Champions League, aangezien ze achtste staan ​​in de Premier League en drie dagen verwijderd zijn van het einde. Na de nederlaag gaf Erik ten Hag, die nu voor grote uitdagingen stond, toe dat zijn ploeg “Slechte prestatie. We hebben ons best gedaan, maar we waren niet goed genoeg, we zijn er verantwoordelijk voor, maar ik zal de nodige energie vinden en die gebruiken in de wedstrijd van zondag..

De rest volgt na deze aankondiging

Maar onder de spelers die het doelwit zijn, is Casemiro, die dit seizoen al in de schijnwerpers stond, vooral bekritiseerd door de Engelse pers. Wat als zijn coach het toegaf? “Het is onmogelijk om de verantwoordelijkheid voor het resultaat bij één speler te leggen.”De Braziliaan miste zijn wedstrijd volledig en dribbelde zeven keer uit tegen Palace, een record in de Premier League dit seizoen. Het kreeg eerder ook een beoordeling van 2/10 BBCvooral nadat hij een fout maakte bij het eerste doelpunt van Michael Olise, maar ook bij het derde en vierde doelpunt van de Eagles.

Voor lezen
Jose Mourinho faalde met Manchester United

Casemiro was betrokken bij drie van de vier doelpunten die hij tegen kreeg

Naast de geschreven pers waren adviseurs, zoals Jamie Carragher, hard tegen de voormalige middenvelder van Madrid. “Ik denk dat Casemiro vanavond (gisteren) moet weten dat hij nog maar drie wedstrijden op het hoogste niveau heeft. In de komende twee competitieduels en de bekerfinale moet hij tegen zichzelf zeggen dat hij altijd naar de MLS of Saoedi-Arabië moet onthoud het gezegde: ‘Laat een bal achter, voetbal voordat voetbal je verlaat.’ Op het hoogste niveau zou hij daar moeten stoppen en vertrekken.Dat heeft de voormalige speler van Liverpool bevestigd.

Ook Rio Ferdinand spaarde de ervaren Braziliaan na de wedstrijd niet: “Casemiro, blijf wakker”, schreef de Engelsman op de X na het eerste doelpunt van Olise. Zonder zijn naam te noemen, was voormalig Mancunian-speler Ashley Young ook openhartig: “Als ze niet op zijn minst willen rennen, komen ze in de problemen. Het is een veelbewogen seizoen geweest, maar vanavond zaten veel spelers niet op het juiste niveau. Palace wekte de indruk dat het mannen tegen kinderen was.. Casemiro staat onder contract tot juni 2026 bij Manchester United en heeft een salaris van € 408.000 per week. Een einde aan het avontuur met een bittere smaak…

kroeg. de
updaten