Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Burak Yilmaz, zijn nieuwe club is bekend! (officieel)

Media365 Redactie, geplaatst op dinsdag 21 juni 2022 om 16.50 uur.

De Turkse spits Burak Yilmaz vervolgt zijn loopbaan in Nederland, bij Fortuna Sittard.

na, na Walter Benitez (voorheen Nice) – die bij PSV Eindhoven kwam -, Het Nederlands kampioenschap verwelkomt weer een bekende voorzitter van de eerste klasse: Burak Yilmaz. De ervaren Turkse spits tekende gratis een tweejarig contract bij Fortuna Sittard. Een heel bijzonder huurcontract voor de spits omdat er een optioneel derde jaar in zit waardoor hij zich kan omscholen tot coach.

Burak Yilmaz trekt naar Nederland

Ik kijk er enorm naar uit om bij Fortuna Sittard te zijn. Het hele plaatje was voor mij heel belangrijk, iets wat ze mij in Sittard kunnen meegeven en dat willen ze ook, die het enthousiasme van de Turk wekte, in de verklaringen van Foot Mercato. Maar eerst ligt de focus op mijn tijd als clubspeler. De club is ambitieus en ik wil de komende seizoenen mijn ervaring inbrengen. »

Burak Yilmaz, de Franse kampioen met Lille een jaar geleden, zal zijn temperament en ervaring van hoog niveau naar dit Nederlandse team brengen.. De Turkse spits is 36 jaar. Naast Turkije en Frankrijk heeft hij ook een pass gemaakt in China.

READ  Uitgesloten van Foot 11 - Faouzi Ziyech: "Ik heb Hakim beschermd tegen fouten, anders zou hij een verspild talent zijn geweest" - Foot11.com