Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mercato: De eerste ging volledig geruststellend Textor, is Ronaldo al geslagen?

Lanceer doel! voetbalclub OL – doelinformatie! : grote verrassing uit Engeland?

OL, uitgebracht door Jean-Michel Aulas, staat op het punt het tijdperk te veranderen met de komst van John Textor als grootaandeelhouder. Vandaag wordt er een persconferentie (16.00 uur) georganiseerd om meer te weten te komen over de bedoelingen van de Amerikaanse koper. Rafael, de voormalige Lyon-verdediger (2015-2020) die vertrok naar Botafogo, wordt gevleid door Textor bij L’Equipe.

“Hij is een heel, heel goed persoon, hij probeert te helpen. Ik heb twee keer met hem gesproken en ik hou heel veel van hem. Hij is niet een man die veel weet van voetbal, maar hij investeert in Botafogo en verandert veel dingen Hij is een eenvoudige man, hij werkt hard en pronkt niet.”

Ronaldo is al veroverd door Textur

Op de grond zijn de eerste echo’s redelijk goed. Binnen een half jaar aan het roer van Botafogo had Textor al een warme schare fans gezien die 13 dagen later tevreden waren met een zevende plaats. Volgens L’Équipe waarderen ze de eenvoud van de ondernemer die al 12 miljoen euro heeft geïnvesteerd in de acquisitie van 11 spelers. In OL mag hij niet van deze lijn afwijken.

Zijn aanvallende en creatieve stijl heeft hem al de bijval bezorgd van Ronaldo, zijn alter ego voor Cruzeiro. “Deze man ziet er sexy, leuk en charismatisch uit. Hij ziet er gepassioneerd uit over Brazilië en Rio. De Braziliaanse legende gaf toe. Dat zou OL-supporters niet cool moeten zijn.”

samenvatten

De dag nadat bekend werd gemaakt dat John Textor aan het hoofd van OL was gearriveerd, kwamen we veel interessante dingen te weten over de Amerikaanse koper. Samen met ex-John Rafael zal de Braziliaan Ronaldo al in de ban zijn.