Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Brutale brute vechtclubgevechten in Nederland

Vechten – In een universum dat doet denken aan Secret Circuits, wil Hoodfights Amsterdam een ​​zeer moeilijke setting zijn.

Er is een advertentie die aanrijdingen regelt in Amsterdam Een sfeer die doet denken aan straatgevechten. Of het nu onder bruggen, in de tuin of binnenshuis is, onbeschoftheid is altijd aanwezig in conflicten. Elke keer kwamen fans in kleine groepjes om de meeting bij te wonen. Protesten zijn gebruikelijk in een tijdelijke ring gescheiden door eenvoudige hekken. De regels zijn vergelijkbaar met Engels boksen, maar in dit geval duren alleen rondes Twee minuten.

straatgevecht

Uitgezonden in deze nieuwe aflevering Youtube kanaal Het bouwwerk, twee Polen van 24 en 25 jaar, ontmoetten elkaar tussen vier hekken. De eerste ronde is duidelijk gunstig JakubDankzij zijn 84 meter heeft hij een voordeel Concreet, kleiner dan vijf centimeter. Dingen zullen niet werken voor de laatste tijdens het volgende herstel. Hij zou de eerste knock-down in de hoek ondergaan voordat hij voorgoed werd uitgeschakeld.

READ  Foto's - Maxima en Willem-Alexander uit Nederland worden overschaduwd door hun 3 dochters