Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bordeaux Football – FCGB: Na OM overwegen de Saoedi’s om Bordeaux over te nemen

De Saoedi’s kondigden al lang de aanstaande sluiting aan van een overeenkomst met Frank McCourt om Olympique de Marseille te kopen, maar de Saoedi’s zijn nu het onderwerp van geruchten over de Girondins de Bordeaux, die op zoek zijn naar een koper nadat hun aandeelhouder in King Street zich heeft teruggetrokken.

Is er een koper voor gerondin? Sinds de aankondiging van de terugtrekking uit King Street, Bordeaux Hij is actief op zoek naar een nieuwe aandeelhouder om een ​​inzinking van het management te voorkomen. Deze keer zal het nodig zijn om het project goed te kiezen, wetende dat de toekomstige aandeelhouder de geschatte schuld van meer dan 80 miljoen euro zal moeten afbetalen. Het is niet voldoende om enkele ogenschijnlijk geïnteresseerde investeerders, zoals Bruno Vivitt en Pascal Rego, die uiteindelijk de handen ineen slaan, te ontmoedigen. Nog niets tastbaars. Daarom vroegen bemiddelaars volgens specialist Roman Molina de Saoedi’s om een ​​mogelijke overname van de marine en Al-Abyad.

Bordeaux exposeerde in Saoedi-Arabië

« Ik weet dat er in Saoedi-Arabië makelaars zijn die het project al hebben voorgesteldDe schrijver onthulde tijdens zijn toespraak Webgirondins. Nu is het mode. Je gaat naar de Golf, elke keer is het als een luchtspiegeling van het Oosten, want ze hebben veel geld en dit zet mensen aan het praten. Aan de andere kant zijn er veel makelaars, waaronder een die ik persoonlijk ken, die het project heeft geïntroduceerd bij zijn maatjes in Saoedi-Arabië. Dit is normaal, want voor een zakelijke aanbieder zal de voetbalclub waarschijnlijk een hoge commissie hebben en kun je met korting kopen. Zijn de Saoedi’s in Bordeaux? Ik weet het niet. Wordt het project voorgelegd aan de Saoedi’s? Ja, dat kan ik je vertellen, want ik ken persoonlijk een van de mensen die het project hebben geïntroduceerd. Het valt nog te bezien of de Saoedi’s zullen opletten, die hebben aangekondigd dicht bij Olympique de Marseille te zijn.

READ  De dubieuze Hakka van de Spanjaarden en Nederlanders leidde tot controverse