Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bordeaux Beagles – Stade Toulousan: Dupont terug, Toulouse leidt met 17 punten tijdens de rust, onbreekbaar einde… Het was een waanzinnige wedstrijd!

Bordeaux Beagles – Stade Toulousan: Dupont terug, Toulouse leidt met 17 punten tijdens de rust, onbreekbaar einde… Het was een waanzinnige wedstrijd!

Basis
De confrontatie tussen Bordelais en Toulouse, aan het einde van de negentiende speeldag op zondag 24 maart, leverde een hoog spektakel op dat eindigde in een nipte overwinning voor de Girondijnen (31-28). De verdedigingsbonus van Rood en Zwart, één punt is echt goed!

Ik heb de helft van de tijd gewacht om opnieuw verbinding te maken. Terwijl Stade Toulousain tot de tanden gewapend naar buiten kwam om Bordeaux-Bègles uit te dagen, beleefden ze een bijzonder interessante tijd tegen Union, waar ze tijdens het eerste semester een ware nachtmerrie waren. Dit werd gekenmerkt door het vroege vertrek van Ramos (4) – slachtoffer van een botsing (ribben) met Aké tijdens de defensieve return – en hij kreeg vier pogingen tegen en kreeg een gele kaart (Costis, 36).

Gelukkig liet Loco zeven punten achter, waardoor Jalibert werd uitgenodigd om het over te nemen om de gevolgen van een toch al zware toevoeging bij de pauze te beperken (24-7).

Lees ook:
Bordeaux Beagles – Toulousan Stadion: Antoine Dupont, een half uur en we zijn vertrokken! We hebben de matchup van de terugkerende sterspeler bekeken

De inwoners van Toulouse domineerden de botsingen en werden onder druk gezet door de agressieve defensie van Bordelais. Met constante druk langs de linie hadden de inwoners van Toulouse moeite om aanwezig te zijn gedurende de eerste 40 minuten, omdat elk moment van zwakte werd bestraft. Een bal verloren door LeBel bij een treffer op de schopafdekking nadat Malia in de weg zat? Een poging van Moivana na meerdere passes (4).

READ  Bayonne biedt Bordeaux-Bègles aan, Montpellier krijgt offensieve bonus aan Pau

Straf toegekend in een scrum? Een poging van Tatafu na een strafschop en geduld van de Girondins voor de doellijn (21). Bal afgepakt van DuPont? Opnieuw een prestatie na de drop van Loko door Benaud, die Lebel (24) neerlegde. Zonder te vergeten, terwijl Dupont zijn team redde tegen Lamothe (38), bood de slecht onderhandelde aanraking UBB de laatste aanval van het eerste bedrijf, die speelde in het gebied waar Custis ontbrak, en Boros snelde de laan in (40 +1). ).

Lees ook:
met betrekking tot. Bordeaux Beagles – Stadion Toulousan: Thomas Ramos-blessure, negen pogingen en een spannend einde… Herbeleef de top 14-poster

Lebel, het duo dat alles verandert

We kunnen dus natuurlijk altijd de desorganisatie benadrukken die gepaard gaat met het vertrek van Ramos, de voorwaartse pass van Jalibert bij de eerste poging, of de potentieel hoge tackle van Pocaton op Dupont bij de derde poging of een interpretatie die we misschien hard vinden, afhankelijk van in welk kamp we ons plaatsen. Een salvopoging onder druk van Benaud resulteerde erin dat Kostis zijn kaart ontving.

Maar ondanks de lastige poging van Willis op de rand van de clash (32e), miste de schipper te veel dingen tegen een gastheer die bedreven was in rotatie en die zijn tempo dicteerde.

Lees ook:
Bordeaux Beagles – Stade Toulousan: “Ik zal me niet concentreren op…” Matisse LeBel daagt deze zondag zijn rivalen in het Franse team uit

Bij zo’n opmerking hoefden de muren van Matmut Atlantic misschien niet te beven. Na de kans te hebben gemist om in een paar scènes terug te keren uit de kleedkamer, vond het stadion van Toulousan eindelijk zichzelf, en de effecten van snelle training hadden daar ongetwijfeld iets mee te maken. Herstart door een Ake-try na een handgetrapte penalty (53e), dachten we dat Leibel's dubbel na drie minuten, nadat een sjestera van Dupont (62e) en een kleine brug over Boros (64e) hen in staat hadden gesteld toe te slaan. Buiten UBB ben ik eraan gewend dat stadisten uit het niets verschijnen.

READ  Manchester City verslaat Newcastle na een gekke wedstrijd

Aan het einde van de spannende wedstrijd, zonder te vertrouwen op de pittigheid van Gironde, herstelde hij de voorsprong van zijn team door de doellijn in de hoek te strelen (31-28, 70) voordat hij de bal na een overtreding voor eigen doel schoot. Doorbraak van DuPont (75).

Lees ook:
Bordeaux Pijl – Toulouse Stadion: “Ik begon alleen te huilen…” De scheidsrechter was na de wedstrijd van Toulouse overweldigd door emotie

Met een punt op zak en het gevoel dat hun tegenstanders op de rand van een knock-out stonden, wilden de ploeg uit Toulouse, die een strafschop kreeg voor de gelijkmaker, op 22 meter afstand op de 15-lijn, voor de overwinning spelen door te kiezen voor de strafschop. Een verliezende optie gezien de volharding van de Girondijnen voor hun linie.