Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bluesster gaat met pensioen, schokkende aankondiging

Bluesster gaat met pensioen, schokkende aankondiging

Recente geruchten over de twijfels van Antoine Griezmann over zijn toekomst in het Franse nationale team hebben voor veel opschudding gezorgd onder de Blues.

Speelde Antoine Griezmann zijn laatste wedstrijd voor Frankrijk in Ierland? Volgens sommige geruchten was Madrilenyan al aan het twijfelen over zijn toekomst na het besluit van Didier Deschamps om Kylian Mbappé de aanvoerdersband te geven. Door dat laatste te accepteren, voelde Driekleur nr. 7 zich al behoorlijk teleurgesteld.

“Hij was teleurgesteld, dat was begrijpelijk. Ik heb hem gezegd dat ik in zijn plaats dezelfde reactie zou hebben gehad. Ik ben niet zijn baas. Ik ben niet zijn baas.” Zo legde de kapitein de driekleur vast op een persconferentie.

De geruchten die de ronde deden over Antoine Griezmann zijn niet onopgemerkt gebleven binnen de Blues. Volgens de krant Le Parisien waren sommige leden van het Franse team ” Verrast “met deze geruchten. Hetzelfde geldt voor Didier Deschamps, die de kwestie graag aan de orde wil stellen bij zijn speler. Maar de laatste wilde gerustgesteld worden en zei dat hij overweldigd zou worden door de mensen om hem heen.

Het duurde echter niet lang voordat Antoine Griezmann een glimlach vond. De Mâconnais had amper twee minuten nodig om de score te openen tegen Nederland, dankzij een gouden service van Kylian Mbappé.

READ  Igor Theodor is de nieuwe coach van OM