Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Via Vlaanderen – Valentin Maduas: “Uiteindelijk laten we ons voor de gek houden”

vier dagen uit Ronde van VlaanderenEn Valentijn Madwas Afgelopen woensdag geslaagd voor de eindtoets ter gelegenheid van de 77e editie vandoor Vlaanderen. En het was nogal doorslaggevend voor de Fransman, die vertegenwoordigd was in de race, ook al vertaalde het zich niet in een goed resultaat. Een lid van de groep van tien renners die de race leidden op 4 km van de finish, de inwoner van Brest – die werd vergezeld door zijn teamgenoot Stefan Kong – Hij wist niet hoe hij het stuur van zijn landgenoot moest overnemen Christoffel Laporte (Jumbo Visma) toen hij de beslissende aanval deed. Teleurstellende finale die Woods Groupama-FDJ28 in Waregem, zei hij na afloop.

Valentin Maduas analyseert zijn boek Dwars door Vlaanderen 2023

“Het belooft veel goeds, we zijn in goede gezondheid”

“Vooraan deden ze (ontsnappingen, noot van de redactie) nogal wat, zelfs als ze volledig op de motoren zaten. Het scheef de race een beetje, maar dat hoort bij de actie in België, je moet ermee omgaan. lang om te proberen binnen te komen, met het peloton er vlak achter. Uiteindelijk was het erg tactisch en werden we een beetje raar bedrogen, het is jammer. Het is een goed voorteken, we zijn behoorlijk fysiek, ook al doet de plaats dat niet weerspiegelen onze race. We waren twee van de acht in de groep, dus we hoopten noodzakelijkerwijs beter te doen dan we deden. Daarna was Christophe (Laporte) erg sterk, speelde tactisch erg goed door ons te laten werken en reageren op de rechterkant tijd.”zei de persoon die zondag grote ambities zal hebben circulaire.