Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Een grote ruzie tussen Nagelsmann en Mane!

Een grote ruzie tussen Nagelsmann en Mane!

Na officieel te zijn ontslagen als coach van Bayern München, riskeert Julian Nagelsmann de komende weken zijn oren te laten piercen. Veel kampioenen van het Beierse bestuur, maar ook enkele van zijn voormalige spelers, begonnen hun rekeningen te vereffenen met de jonge Duitse coach. volgens Dagelijks nieuws afbeeldingDe Senegalese ster Sadio Mané zou een verhitte verbale strijd aangaan met Nagelsmann in de kleedkamer van Bayern na de kwalificatie tegen Paris Saint-Germain in de Champions League.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Volgens de Duitse krant maakte de 35-jarige tacticus tijdens dit handgemeen echter een zeer geërgerde indruk op de Senegalezen. En de periode van laatstgenoemde tegen Augsburg in de Bundesliga een paar dagen later zou door de overgrote meerderheid van de Beierse groep als een echte erkenning van mislukking zijn beschouwd. Als de kleedkamer is verdeeld in pro-Nijelsmann- en anti-Nijelsmann-groepen, zou deze laatste frictie slechts een druppel zijn in een lange lijst van bestuurlijke spanningen. Met de komst van Thomas Tuchel hopen de inwoners van München de rust te vinden.

lezen
Bayern München: Thomas Tuchel wil Chelsea isoleren

kroeg. de
updaten

READ  Hoe een concert van Taylor Swift de seizoensfinale van Leon zou kunnen verstoren