Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bloedbad in de Ronde van Spanje?

Bloedbad in de Ronde van Spanje?

Terwijl hij in de Vuelta a Grand Prix, die zaterdag van start gaat, heel voorzichtig wil zijn met zijn doelstellingen, vreest Remco Evenpol grote schade vanaf de eerste raceweek.

Remco Evenibol, de Vuelta-winnaar van vorig jaar, is een van de grote favorieten om hem op te volgen. Het Belgische wonderkind nadert de ronde van Spanje echter met berekende doelpunten. ” Zeggen “Ik ga deze grote ronde winnen” is erg moeilijk, omdat er zoveel dingen kunnen gebeuren. Ik heb het meegemaakt in de Giro. Maar het gaat beter met mij dan vorig jaar. Ik zei dat ik voor de top 10 streef en dat ik win. Nu ik gewonnen heb, zou ik zeggen dat ik op het podium mik. wat mij eerlijk genoeg lijkt, Dat legde hij donderdag uit, twee dagen voor het grote vertrek. Een slechte dag hebben, ziek worden, vallen, dit kan allemaal gemakkelijk gebeuren. Als ik drie of vier etappes win, maar als twaalfde eindig, wordt het een hele goede Vuelta. Daarom is mijn voornaamste doel om te winnen en op het podium te staan.

En de kopman van QuickStep-Soudal kan voorzichtiger zijn want de concurrentie wordt zwaar aangezien ook Primoz Roglic en Jonas Vingegaard, de kopmannen van Jumbo-Visma, aan de start zullen verschijnen. Remco Evenebuel wil vooral zijn Deense rivaal in de gaten houden. ” Ik wil mijn niveau vergelijken met dat van Primoz Roglic en Jonas Vingegaard, die drie weken lang lieten zien altijd aanwezig te zijn. Jonas Vingegaard weet hoe hij de Tour de France moet winnen, dus misschien weet hij ook hoe hij deze Vuelta moet winnen. Ik zal dus van de gelegenheid gebruik maken om hem in de gaten te houden en zijn geheimen zoveel mogelijk te kopiëren voor de Tour 2024. Ademen. Het is dus heel spannend dat hij hier is, wat goed is voor iedereen. Ik ben blij dat hij komt, het wordt een grote uitdaging. »

READ  Conde houder met de Blues tegen Portugal

Nu de temperaturen en het circuit stijgen, denk ik dat sommige mensen niet snel zullen racen.

Remco Evenibol verwacht dat de Vuelta bijzonder zwaar zal worden gezien het parcours, dat vanaf de eerste week zwaar zal zijn. ” Ik denk dat het voor ons team essentieel zal zijn om energie te besparen en dit de komende twee weken vol te houden. », Hij legde dit onderwerp uit en voegde eraan toe: “De belangrijkste etappes zijn de stopwatch, etappe 13-14, en ook de 17e en 18e.” Deze moeizame start van de Vuelta zou ook aanzienlijke schade moeten aanrichten, zelfs onder de podiumkandidaten.

Er zal zeker een heel hoog niveau zijn in de Vuelta. Iedereen is op zijn hoogtepunt. Roglic heeft de Ronde van Burgos gewonnen, Jonas is Jonas en ik ben wereldkampioen tijdrijden, wat betekent dat ik in goede vorm ben. Maar de anderen zijn er ook, Vlasof is er klaar voor, Almeida is altijd klaar, zoals Ayusu, Geraint Thomas, Ineos… Maar gezien de hitte en de baan denk ik dat sommigen niet snel weer zullen gaan racen Hij profeteerde opnieuw: Het parcours is de eerste week zo zwaar dat je moet proberen energie te sparen voor de rest van de etappes en mijlpalen. Je moet ook geen tijd verspillen en vanaf de stopwatch en de tweede week moet je pushen.»