Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Billie Jean King Cup: Garcia wint gemakkelijk en bevestigt het onderhoud van Les Bleues in de eerste divisie

Billie Jean King Cup: Garcia wint gemakkelijk en bevestigt het onderhoud van Les Bleues in de eerste divisie

Ik ben net terug uit Fort Worth, Texas Waar ze schitterend won in de WTA Masters tegen Arina Sabalenka (7-6, 6-4) afgelopen maandag, Caroline Garcia Hij heeft zaterdag de klus perfect geklaard voor Lee Blue in de Billie Jean King Cup. De spelers van Julien Benito speelden tegen Nederland in een play-off die hen, indien succesvol, in de World First Division zou houden. De overwinning werd zaterdag zonder beven bevestigd door de Franse nummer 1-winnaar van Leslie Kerkhove (6-2, 6-3).

Wat te valideren? Een vrij duidelijk succes voor Lee Bleu (3-0)en zie Diane Barry Hij moest vrijdag tegen Suzanne Lammens aan de bak om het tweede punt naar Frankrijk te brengen. Alizee Cornet domineerde al grotendeels in de openingswedstrijd (6-2, 6-0), dit keer kreeg de ongelukkige Leslie Kerkhove de aanval van de nieuwe nummer vier van de wereld Caroline Garcia.

‘We kunnen mikken op een hoger niveau’

Leones was zaterdag nooit angstig en vertoonde geen zichtbare vermoeidheid na haar glorieuze Amerikaanse week. Met een uitstekend spelniveau won ze gemakkelijk de eerste set (6-2) in amper een half uur voor een publiek dat Portel (Pas-de-Calais) logischerwijs won voor haar zaak. Ik stopte bij 5-3 in de tweede set, tijdens de beslissende partij gaf Caroline Garcia genoeg gas om de Nederlandse muitpoging in te dammen. Succes in 2 ronden, 1 uur en 22 spelen met troepen Julian Benito Om het onderhoud te controleren in de elite Billie Jean King Cup.

“Het is echt een genoegen om deel uit te maken van dit team. Ik wilde betrokken zijn en iets bijdragen. We hebben het geluk dat we een sterk team hebben en Diane was er voor haar als eerste. Er was een enorme druk, we spelen niet vaak in Frankrijk, dus We wilden dingen laten zien. “Team Frankrijk verdient het om in de eerste divisie te staan”, antwoordde de betrokkene in de microfoon van BeIN Sports. Bleues-aanvoerder Julien Benneteau heeft vertrouwen in zijn grote ambities voor de editie van 2023: “Met een hele team, we kunnen nog hoger mikken.”

READ  Qatar 2022: De opbrengsten uit de verkoop van Nederlandse shirts zijn nog niet naar arbeidsmigranten gegaan

waarom niet Een overwinning zoals 2019Tijdens de laatste editie van de FA Cup, het oude format van de competitie. Met Caroline Garcia in een sierlijke staat als hoofdgondel zijn alle dromen toegestaan.