Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Biatlon |  Soldier Hollow: De buitenlandse pers spreekt net zoveel over de overwinning van Eric Perrot als over de fout van Quentin Fillon-Millet  nordic magazine |  Nr. 1 biatlon

Biatlon | Soldier Hollow: De buitenlandse pers spreekt net zoveel over de overwinning van Eric Perrot als over de fout van Quentin Fillon-Millet nordic magazine | Nr. 1 biatlon

Biatlon: Journalistieke recensie na de Soldier Hollow-race

In de nacht van zaterdag op zondag waren de redacties nog verlicht voor de verslaggeving over de WK-etappesnelheid heren. Biatlon naar Soldaat Holin de Verenigde Staten van Amerika. 'Een onbekende Noor klimt voor het eerst in zijn carrière als Johannes Thingnes Bø instort'hield de Noorse journalist aanvankelijk tegen NRC, in een lange samenvatting gedateerd 00:06 uur Toen hij over de overwinning sprakErik BierutDe jongeman was duidelijk half Noors en droeg zijn driekleurige pak. Hij is de zoon van twee voormalige Franse atleten Frank Biro En Noors Ton Marit Oftedal.

Eric Biro, biatlon, biatlonprogramma, biatlonprogramma, nordic magazine, biathlon 2024, ebo, langlaufen, langlaufen, skiën, gecombineerd, nordic gecombineerd, springen, schansspringen, ebo cup, biatlon vandaag, biatlonkalender 2024, nordic mag biatlon, wereldkampioenschappen biatlon 2024, nove mesto, biatlonkalender, wereldbeker biatlon 2024, langlaufen, julia simon, justin brisaz-bouchet, langlaufen, emilien jacquelin, wereldkampioenschappen biatlon, biatlon vandaag programma hoy, wereldbeker biatlon 2024, Puur langlaufen, Nordic Magazine, Nordic
Eric Bierut (FRA) – Manzoni/Nordic Focus

Maar onze collega’s van de publieke televisie concentreerden zich daar wat langer op Quentin Fillon-Maillet, “Ook in de wedstrijd.”Totdat hij de strafschop vergat en twee minuten verlenging kreeg.

In het privéhuis er tegenover TV2Verrassing Johan Olaf Poetin, samen met Bib 98, bleef ook niet onopgemerkt. Alsof het beter zou zijn om zout te wrijven in de wond van de nummer één van de wereld en zijn grote broer Taraji op de 7e van de dag (of nacht, het hangt ervan af) op hetzelfde tijdstip.

De Franse winnaar is niet vergeten. Hij had zelfs recht op een dagvaarding. Hij zei in de microfoon: “Het is enorm. Het is een droom die uitkomt. Dat was mijn doel voor het seizoen.”

0 Quentin Fillon Maillet (FRA) – Manzoni / Nordic Focus.

In Zweden verbaasde de 31e fout van Grandvalier verslaggevers. “De fout van de Franse ster”, Titel Sportbladet. “In theorie zou hij waarschijnlijk met 3 seconden verschil hebben gewonnen als hij de penalty had genomen. Dat moet uiteraard heel frustrerend zijn.”werd van zijn kant geanalyseerd Bjorn Ferry,SVT-consulent.

READ  Voetbal (D3 ACFF B) - Kluivert Ntumba, topscorer genaamd Varimian: "Onze tegenstanders moeten op ons letten"

In de lucht, Erik Bierut Hij kwam zijn collega helpen. “Het is heel verdrietig voor hem. Hij werkt hard en het was geweldig om een ​​Frans trio op het podium te hebben.””, kondigde hij aan, verwijzend naar de tweede plaatsEmiliaanse Jacqueline. Roddelkrant Expressen Hij hield het liever drie seconden uit elkaar Sebastiaan Samuelsson Van top3.

Aan de overkant van de Rijn, dezelfde toon. De twee kamers van het Franse kamp waren parallel geplaatst: “Terwijl Eric Perrault lachte met de zon, had Quentin Fillon-Millet een nachtmerrie.”boeken Sportprogrammade legendarische show van Das Erste.

Artikel gaat verder onder advertentie

nordic magazine, biathlon, biathlonprogramma, nordic magazine, nordicmag, biathlonprogramma, justin brisaz-bouchet, julia simon, nordic skiën, biathlon 2024, wereldkampioenschappen biatlon, emilien jacquelin, nordic mag biathlon, dorothea werenr, ebo cup, nordic biathlon, tijdschrift Nordic, tijdschrift Nordic, langlaufen, schansspringen, springen, gecombineerd, Nordic gecombineerd, eerste doel, biatlonmagazine, biatlonwoordenboek, bezienswaardigheden van Noorwegen, Noordse planeet, Langlaufen, Langlaufen, Langlaufen

Eric Biro, biatlon, biatlonprogramma, biatlonprogramma, nordic magazine, biathlon 2024, ebo, langlaufen, langlaufen, skiën, gecombineerd, nordic gecombineerd, springen, schansspringen, ebo cup, biatlon vandaag, biatlonkalender 2024, nordic mag biatlon, wereldkampioenschappen biatlon 2024, nove mesto, biatlonkalender, wereldbeker biatlon 2024, langlaufen, julia simon, justin brisaz-bouchet, langlaufen, emilien jacquelin, wereldkampioenschappen biatlon, biatlon vandaag programma hoy, wereldbeker biatlon 2024, Net Nordic Skiën, Nordic Magazine, Nordic
Eric Bierut (FRA) – Manzoni/Nordic Focus

In Oekraïne maakte de jonge biatleet uit Bessie Vallandry (Savoye) indruk op de tijdschriftredacteur. Website van de Nationale Biatlonfederatie : ” [Il] “Hij sloeg de bal niet alleen netjes, maar wist in de laatste ronde ook een voorsprong van drie seconden te behouden op zijn succesvollere landgenoot Emilien Jacquelin.”Bevestigd in conventioneel testrapport.

Tenslotte in Italië, in kolommen Fondue Italië, Tommaso Giacomel Hij zei tegen zichzelf: “Blij voor Eric, want deze jongen is een fenomeen, zoals ik altijd al wist. En vandaag won hij zijn eerste race, en hij ligt niet voor het oprapen. Ik ben blij voor hem, want hij is een heel goede kerel, altijd aardig en we kunnen erg goed met elkaar overweg.”.


Lees ook


Laatste vijf nieuws