Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mbappé geeft uitleg aan Paris Saint-Germain over zijn overstap naar Real Madrid

Mbappé geeft uitleg aan Paris Saint-Germain over zijn overstap naar Real Madrid

Voetbal – Mercato – Paris Saint-Germain

Mbappé geeft uitleg aan Paris Saint-Germain over zijn overstap naar Real Madrid

Gepubliceerd op 10 maart 2024 om 17:30 uur.

Hoewel Kylian Mbappé tegenover Paris Saint-Germain al heeft bevestigd dat hij aan het einde van het seizoen zijn koffers zal pakken, nu zijn contract afloopt, is het de vraag wat zijn volgende club zal zijn. Real Madrid bevindt zich in de perfecte positie om Mbappé eindelijk te verwelkomen, maar op dit moment is er nog niets getekend tussen de twee partijen. De Franse international had het management van Paris Saint-Germain ook voor deze kwestie gewaarschuwd.

De serie van Kylian Mbappé blijft de transfermarkt opvrolijken. Terwijl al duidelijk is geworden dat de Fransman zal vertrekken Paris Saint Germain Aan het einde van het seizoen waarschuwt hij de hoofdpersoon Nasser Al Khulaifi Hieruit blijft één vraag over waar hij zal spelen Mbappé Volgend seizoen. Zoals le10sport.com u heeft onthuld: Killian Mbappé Hij heeft drie aanbiedingen, maar dat is alles Real Madrid Wie staat er op pole position. Na veel mislukkingen bij het contracteren van de 25-jarige door de seizoenen heen, bereikte de Merengue dit keer het doel van dit proces.

Mbappé is in onderhandeling met Real Madrid en Paris Saint-Germain let op

Er zit nog niets officieel tussen Real Madrid En Kylian Mbappé. Er zal verder onderhandeld worden tussen de twee partijen, die momenteel de laatste hand leggen aan de details, om tot een alomvattend akkoord te komen. Onderhandelingen die je op de voet zult volgen Paris Saint Germain. In werkelijkheid, El Pais Hij legde uit dat de hoofdstadclub alert zal zijn op de overeenkomst die tussen hen is bereikt Mbappé En de Real Madrid sinds Paris Saint Germain Hij kan een deel van de door de merengue toegekende tekenbonus terugkrijgen.

READ  3 medailles voor Frankrijk op het EK

Paris Saint-Germain is op de hoogte gehouden door Mbappé

De vraag is nu wanneer Kylian Mbappé Hij zal officieel zijn contract tekenen bij Real Madrid. Op dit moment zijn we nog niet ver weg en de Frans international zal daar ook nieuws over aanleveren Paris Saint Germain. volgens El Pais, Mbappé Vervolgens zal hij de Parijse regering laten weten dat hij nog geen overeenstemming heeft bereikt met de Merengue.

Zoals enerzijds door de Iberische media wordt vastgesteld Real Madrid,Dit zullen wij ook bij aankomst aankondigen Kylian Mbappé. Bronnen binnen de club uit Madrid verklaarden dat er nog geen akkoord is bereikt, waarbij ook werd verwezen naar de maand juni om dit dossier af te ronden.