Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Beloof Kylian Mbappé aan Real Madrid

Beloof Kylian Mbappé aan Real Madrid

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

De zomersaga is nog niet voorbij. Men dacht zelfs dat de tv-serie van Kylian Mbappé zou eindigen nadat hij zondag terugkeerde op de set van Luis Enrique. Maar zijn zaak blijft zowel in Frankrijk als in Spanje inkt vloeien. Verschillende Iberische media onthulden donderdagochtend nieuwe onthullingen over de 24-jarige Franse international. En zoals altijd zijn ze heerlijk.

Dus, sport- Hij maakte duidelijk dat de Fransman net als afgelopen zomer achter het vertrek van Neymar Jr. zou staan ​​en eiste andermaal dat de Braziliaan de hoofdstad verlaat. Dit keer blonk hij uit bij de internationale club Oriverdi, die dinsdag bij Al-Hilal kwam. Het is moeilijk om te weten of deze informatie juist is, maar we kunnen opmerken dat Nye een controversieel bericht op KM7 leuk vond voordat hij vertrok en dat de Franse ster geen openbaar bericht stuurde na het vertrek van het voormalige Barcelona.

lezen
Paris Saint-Germain: Kylian Mbappé zou Neymar hebben opgeroepen om te vertrekken

Mbappé wil Real Madrid pas in 2024

in de voorstelling El Chiringuito de Jugones, waren de journalisten enigszins geïnteresseerd in de toekomst van de driekleurenspits. Dinsdag al maakte Josep Pedreroll duidelijk dat Real Madrid het de Fransman niet zou vergeven als hij zijn contract in Parijs zou verlengen. Dit kan worden gezien als een nieuw verraad van Florentino Pérez, die er nog steeds op uit is haar in 2024 terug te winnen. Gisteravond maakte de sterpresentator van het programma een nieuw punt.

Hij merkte op dat Merengues niet van plan is om ook maar de minste euro aan PSG te geven en dat ze KM7 over een jaar gratis willen verwelkomen. Tot nu toe niets nieuws. Maar het was Edu Aguirre, de journalist van de show, die enkele duidelijke onthullingen deed. Zo maakte hij duidelijk dat Mbappé zijn omgeving duidelijk maakte dat hij dit jaar in Parijs zou blijven, maar in de zomer van 2024 alleen voor Real Madrid wil spelen. Een belofte die hij wil nakomen. Het valt nog te bezien of hij in de tussentijd zijn huurcontract in Parijs verlengt of dat hij er gewoon mee instemt om op zijn loyaliteitsbeloning te blijven zitten. Dit alles zal de status van Real Madrid bepalen.

kroeg. de
updaten