Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Volg deze nieuwe dag van wachten

Volg deze nieuwe dag van wachten

FC Sochaux-Montbéliard vroeg de Franse voetbalbond om zich in te schrijven voor het nationale kampioenschap en zijn professionele status te behouden.

Dit werd verleend na een hoorzitting voor de Professional Clubs Control Commission (DNCG) op donderdag 17 augustus en werd bekrachtigd door de LFP. FFF beslist in de komende uren.

Deze positieve reactie bevestigt de verkoop van al haar aandelen door Nenking Group ten voordele van een groep lokale economische spelers gegroepeerd onder de slogan “FCSM 2028”.

FCSM 2028, samen met de vereniging “Sociochaux”, de overheid en lokale spelers, heeft een gezamenlijke ambitie om de club van een faillissement te redden alvorens deze in zijn oude glorie te herstellen. haar vertegenwoordigers heren. Jean-Claude Plessis en Pierre Antez spreken donderdag om 17.15 uur op een persconferentie.

De nieuwe leiders zullen nu hun project voorbereiden, waarbij de eerste prioriteit wordt gegeven aan het opbouwen van een competitief sportteam om het goed te doen in het nationale kampioenschap, waarvan de eerste bijeenkomst is gepland op vrijdag 25 augustus in de FCSM. Op de grasmat van Red Star FC.

FC Sochaux-Montbéliard wil alle betrokkenen op alle niveaus en op welk niveau dan ook bedanken voor hun hulp. Zij stonden aan de basis van een ongekende rally om onze club te redden. We moeten dit historische moment van de Heilige Unie herdenken met als doel de 100ste verjaardag van de oprichting van de Franse voetbalelite te vieren. »

READ  Fluit het Braziliaanse volkslied en gooi een banaan naar Richarlison: een vriendschappelijke wedstrijd tussen Brazilië en Tunesië