Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bardet werd in de Vuelta door zijn ploeggenoten in de steek gelaten!

Bardet werd in de Vuelta door zijn ploeggenoten in de steek gelaten!

In de topposities algemeen verloor Romain Bardet woensdag vijf minuten tijdens de vijfde etappe na een lekke band in de finale en het gebrek aan steun van zijn team.

De rust is teruggekeerd in de Vuelta. Net als de dag ervoor werd de vijfde etappe van de Ronde van Spanje afgehandeld in een sprint en net als de dag ervoor kwam Groves als overwinnaar uit de strijd. De grote namen hadden op hun beurt een volkomen rustige dag, maar Remco Evenebol profiteerde niettemin van de middensprint om de rode trui van de leider te verstevigen. Integendeel, Romain Bardet verloor ruim…

De DSM-leider is ongeveer 5’30 achter de winnaar al over de finish gekomen. Als gevolg van een lekke band aan het einde van de etappe op slechts vier kilometer afstand. Maar Auvergnant werd niet verwacht door zijn teamgenoten, die aan het sprinten waren voor Alberto Dainese, en hij moest duidelijk geduldig zijn problemen doorstaan ​​voordat zijn team hem redde. Toen hij om zeven uur binnenkwamH In het algemeen klassement, 35 seconden achter Remco Evenpol, zakte Romain Bardet naar de 40e plaatsH Ruim zes minuten achterstand op de leider.

Romain Bardet is echter waarschijnlijk niet zo van streek door deze wending van het lot. “Nu ga ik snel tijd verspillen en mezelf op voorsprong zetten. Ik ben hier helemaal niet voor de generaal. Zelfs als de benen goed zijn, wil ik heel graag weer proeven van de vreugde van het winnen op het podium.” Hij vertrouwde al op de komst van de drieH platform. Die zes minuten van stoten zouden hem meer speelruimte moeten geven om in de breuk te glijden. Misschien deze donderdag ter gelegenheid van de zesde etappe.

READ  Nederland - Frankrijk (1-2): Onder Mbappe hebben The Blues het EK al bereikt