Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona-Mercato: Een rustig afscheid van Messi, de herlancering van Paris Saint-Germain?

Barcelona-Mercato: Een rustig afscheid van Messi, de herlancering van Paris Saint-Germain?

Maar beginnen! Voetbalclub Barcelona: De grootste teleurstellingen van het decennium in de Champions League

Het Europa League-project heeft de Europese pers ontmanteld. Aanstaande maandag dateren alle sportkranten tot de geboorte van deze gesloten competitie die vanavond is opgericht door twaalf van de grootste clubs op het oude continent.

Dit belet de Catalaanse pers niet om in het dossier van Lionel Messi te kijken. We vernemen dat Jorge, zijn vader en agent, in Catalonië is aangekomen en met Joan Laporta een mogelijke verlenging in de komende dagen moet bespreken.

Zie ook: Al het nieuws over Barcelona

“Ik vind het niet leuk, het geeft me het gevoel van afscheid.”

De laatste maaltijd die Messi en de president van Barcelona deelden, duidt echter op een reële mogelijkheid in deze richting. De gemeenschapsleden hebben dus zelfvertrouwen, maar ze voelden zich kalm na een briefje over de 31e King’s Cup op zaterdag in Sevilla tegen Athletic Bilbao (4-0).

Terwijl Messi genoot van zijn 35e persoonlijke titel met Barcelona, ​​zag Jota Jordi in zijn meervoudige omhelzing een overtuigend afscheidssignaal voor zijn teamgenoten! Commentator El Chiringuito zei de ster: “Ik hou niet van wat ik zie.” Het geeft me het gevoel dat dit een afscheid is. ​

READ  Ondanks de nadering van Galtier, Zidane en Qatar van een akkoord!