Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lamarcus Aldridge en andere atleten werden gedwongen met pensioen te gaan vanwege een blessure

Lamarcus Aldridge en andere atleten werden gedwongen met pensioen te gaan vanwege een blessure

Media berichtten deze week opkomend nieuws in de Brooklyn Nets. LaMarcus Aldridge werd gedwongen met pensioen te gaan vanwege een hartprobleem. De NBA-speler maakte de beslissing op sociale media bekend en legde uit dat hij ondanks het probleem bleef spelen en dat de situatie na één wedstrijd was verslechterd.

Hij is niet de eerste atleet die zijn veelbelovende carrière moet beëindigen, en de 35-jarige is zeker niet de enige die geen keus heeft.

Magic Johnson

Een andere NBA-superster, Magic Johnson, was een van de beste spelers van de competitie toen hij in 1991 op 31-jarige leeftijd besloot met pensioen te gaan.

Hier is een video waarin de pensionering van Lamarcus Aldridge in het Engels wordt aangekondigd:

Hij liep hiv op en maakte zich zorgen over de impact van een professionele basketbalcarrière op zijn gezondheid, en keerde terug om sporadisch te spelen bij All Stars, Olympische Spelen van 1992 en Lakers 1995. -1996.

Michael Jordan

Jordan was een legendarische Chicago Bulls toen hij in 1993 zijn pensionering aankondigde, waarmee hij zijn verloren verlangen om honkbal te spelen benadrukte na de dood van zijn vader.

Hij keerde daarna terug, maar zijn shirt met nummer 23 werd door de Bulls gepensioneerd ter ere van alles wat hij naar de NBA bracht.

Marco Van Basten

De Nederlandse voetballer Marco van Basten moest op 31-jarige leeftijd met pensioen nadat hij twee jaar had geprobeerd om een ​​enkelblessure te overwinnen.

READ  TDF. Tour de France - Lenny Martinez in de Tour, Groupama-FDJ-configuratie

Na drie operaties kon hij zijn fysieke conditie nog steeds niet terugkrijgen en keerde hij pas terug naar het winnen van de EK-titel van 1988 met Nederland en scoorde in de finale tegen de Sovjet-Unie om het toernooi als topscorer te voltooien.