Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Barcelona beheerst Villarreal, de dubbelscorer van Lewandowski

Barcelona beheerst Villarreal, de dubbelscorer van Lewandowski

FC Barcelona verwelkomde Villarreal in Camp Nou als onderdeel van De tiende dag van de Spaanse competitie. Nadat ze vorige week in El Clasico in het Santiago Bernabéu hadden verloren van de leiders (3-1), kregen de Blaugranas de kans om vertrouwen te winnen in de competitie voordat ze hun rol in de Champions League thuis speelden tegen Bayern München, terwijl ze hadden gehoopt. Een slip van Inter Milaan. In de tussentijd kan de Yellow Submarine na zijn laatste twee successen in alle competities doorgaan en proberen terug te keren naar minimaal twee punten uit de top vijf.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Hiervoor besloot Unai Emery dat Jackson in de aanval zou gaan met Danjuma om te proberen de Koundé-M-verbinding te versnellen. Alonso aan de kant van Barcelona, ​​vergezeld van De Jong als doelman. Vanaf het begin van de wedstrijd liet Barcelona zien dat ze hun avondtegenstander domineren, gevangen in zijn laatste derde deel. Fati, houder links van Lewandowski, waarschuwde Rowley eerst in de nabije positie (derde) voordat hij zijn kopbal verloor (20). Als Danjuma de eerste lont van Amarillos ontsteekt, in de kleine buitengrid van Ter Stegen (22), is Barcelona eindelijk uitgeschakeld, vooral dankzij zijn nummer 9.

RL9 in goede staat

Een half uur na de eerste intensiteit opende de Poolse spits, winnaar van de Gerd Muller Cup maandagavond, de score voor de lokale bevolking met een goede reeks in het gebied (1-0, 31) voordat hij een mooie bal stuurde. In het kleine rechternet van Roli (2-0, positie 35), voor zijn vijfde dubbel met het Blaugrana-shirt. Fati vergrootte het gat in het tempo en profiteerde van de scramble in de verdediging om de bal met een hak terug te duwen (3-0, 38). Acht minuten zijn genoeg voor de mannen van Xavi Hernandez om hun stijging te bevestigen en de tweede helft te beheren. Na terugkeer uit de kleedkamer behielden de Catalanen deze dominantie, goed bijgestaan ​​door De Jong op het middenveld.

READ  The Blues komen dankzij Jonathan Dante op voorsprong

In een wedstrijd op een lager tempo was het wachten op de inzendingen van Dembele en Ravenha om een ​​licht ritme te zien in deze late wedstrijd, de Braziliaan miste het doelpunt in het midden ternauwernood door een tik van de Fransman (79). Ongemarkeerd na corner kon Pedri zijn afstandsschot (85) niet kadreren. Villarreal deed er alles aan om de eer te redden maar Morales miste een schot van dichtbij (90 + eerst). Eindstand: 3-0, schoon en foutloos. in volgordeBarcelona consolideert zijn tweede positie en keert drie punten terug van Real Madrid, en Villarreal verliest zijn plaats door doelsaldo en klimt naar de negende plaats.