Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Op weg naar een grote schoonmaak van Pablo Longoria intern / Frankrijk / Olympique Marseille / SOFOOT.com

Op weg naar een grote schoonmaak van Pablo Longoria intern / Frankrijk / Olympique Marseille / SOFOOT.com

De pollepel is niet erg schoon.

Hoewel Olympique de Marseille het seizoen heel goed begint, is de sfeer in de kantoren heel anders. volgens het teamPablo Longoria zal een grote schoonmaak van het interieur moeten doen, volgens instructies van Frank McCourt. De eigenaar van OM wil graag intern geld besparen (circa 19 miljoen euro). Naar verluidt is de situatie de afgelopen weken gespannen tussen morele intimidatie, een ijdelheidsstrijd en tegenstrijdige arbeidsvoorwaarden.

De kruistocht onder leiding van de president van Marseille zal in het bijzonder gericht zijn op twee mannen: Jack Cardoz en Alexandre Mayaleh, respectievelijk Communicatiedirecteur en Juridisch Directeur. De eerste stad heeft geen tong in zijn zak en hij aarzelt niet om te zeggen wat hij denkt Op 12 oktober, tijdens de meeting van Marseille en Sporting Lissabon, waar de directeur communicatie in de wandelgangen zich ergerde aan de vertraging van de Portugezen. Een gebeurtenis die niet naar de zin was van Pablo Longoria, die de HR-manager zou hebben gevraagd een brief naar Cardoz te sturen waarin hij naar hem verwijst ‘Vooraf afspraak met boete’ . Een situatie die Jack Cardoz tot ziekteverlof zou hebben gedwongen.

Wat Alexandre Miyaleh betreft, neemt de clubleiding van Marseille hem de schuld van zijn wanbeleid, met name met betrekking tot de transfer van Pape Guy, een deal die de club van Marseille ertoe dwong. Werkverbod. Dus Pablo Longoria zal een uitweg zoeken voor zijn juridisch directeur en onderhandelen over ontslagvergoedingen. Elodie Malatrait, al zeventien jaar bij de club en adjunct-directeur communicatie, is ook in het zicht van Longoria, die haar uitscheldt omdat ze te dicht bij de professionele groep staat.

READ  Rin Cary Metz, Dark Bordeaux en Angers keren terug naar de overwinning

Goede sfeer in een notendop.
T