Auxerre is stil tijdens de pauze tegenover Grenoble in de moeilijke

Nationaal voetbal gaat van start Ligue 1: Top 10-scorers voor het seizoen 2020-2021

Het was de eerste helft in Abbé-Deschamps tussen AJ Auxerre en Grenoble Foot 38. In de rust waren het de lokale bewoners die rustig de score leidden, met een voorsprong van 2-0. Toen Grenoble aan de wedstrijd begon, zag Annie zijn doelpunt . Hij weigerde het doelpunt dat hij in de eerste minuut maakte vanwege buitenspel. Vlak achter hen viel een voorhamer op Isérois met een strafschop tegen hen. Autret bad niet om de zin te veranderen en AJA op een uitstekend spoor te zetten.

Terwijl Grenoble aandrong op de gelijkmaker, kwam Heine binnen een kwartier eindelijk de ambities van de mannen van Jacobacci doordrenken en scoorde zo de break-goal voor Burgundy, nu vooraan met een goede voorsprong aan het einde van deze eerste. Leuke periode. Auxerre stevent af op een tweede succes in twee wedstrijden, terwijl GF38 wakker zal moeten worden om een ​​tweede grote nederlaag binnen een paar dagen te voorkomen. Over een paar minuten terug naar het gras.

Ligue 2 live wedstrijden

• extra
  • 3′ andere
  • 14 ‘Haine’
  • Grenoble

Auxerre voor Grenoble tijdens de pauze

AJ Auxerre leidt in de tweede helft rustig aan tegen Grenoble. De mannen van Jean-Marc Forlan leidden met 2-0 dankzij Autret en Hein, terwijl Grenoble dacht perfect aan de wedstrijd te zijn begonnen met een doelpunt van Anani, maar weigerde uiteindelijk op grond van buitenspel.