Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Australische tenniscoach schept op over ‘fantastische baan’ na visumproblemen van Novak Djokovic

Rogge Tennis Australia President Craig Tilly “Geweldige baan” Van zijn team na de visumproblemen waarmee Novak Djokovic te maken had, in een interne video die op zaterdag 8 januari door de krant werd onthuld. Heraut Zon.

“We wijzen veel met de vinger en geven veel de schuld, maar ik kan je verzekeren dat ons team geweldig werk heeft geleverd”, Tilley richtte zich tot de camera, zei Tilley in een video gewijd aan interne communicatie, maar gepost op de website van de Australian Journal. “Helaas is er de afgelopen twee dagen een probleem geweest met spelers, met name Novak”, Sorry voor meneer Tilly in de video.

“We begrijpen de huidige situatie en werken nauw samen met Novak en zijn team, evenals met andere mensen en hun team, die zich in deze situatie bevinden.” Hij voegt toe. De chef van Tennis Australia legt uit dat de federatie ervoor heeft gekozen om de kwestie niet publiekelijk aan de orde te stellen vanwege de oproep van Djokovic.

Maar Tiley verzekert ons dat zijn team precies dat heeft gedaan “Alles wat je kunt doen volgens de instructies die eraan zijn gegeven”. De Tennis Association, de gastheer van de Australian Open, is beschuldigd van het misleiden van spelers over de vaccinatieverplichtingen tegen Covid-19 om het land binnen te komen.

In een nota die naar de spelers werd gestuurd en door verschillende Australische media werd gepubliceerd, bevestigde de organisatie dat een persoon die onlangs Covid-19 had opgelopen, zou kunnen profiteren van de vrijstelling van de verplichting tot volledige vaccinatie. De Australische regering heeft echter duidelijk gemaakt dat deze bepaling alleen geldt voor Australische ingezetenen en niet voor buitenlanders die het land willen binnenkomen. Hij voegde eraan toe dat het ministerie van Volksgezondheid Tennis Australia al in november had gewaarschuwd.

READ  Senegal komt op wonderbaarlijke wijze uit tegen Zimbabwe

Zijn visum voor de nummer één van de wereld Novak Djokovic werd ingetrokken toen hij woensdag in Melbourne aankwam. Sindsdien zit hij maandag in een detentiecentrum in afwachting van de behandeling van zijn beroep. Een andere speelster, de Tsjechische dubbelspelspecialist Renata Vorakova, werd in hetzelfde detentiecentrum geplaatst nadat haar visum was ingetrokken.