Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Benoit Costel (Bordeaux-doelman): “Ik laat Marseille deze wedstrijd winnen”

Onzeker over de wedstrijd tegen OM op vrijdagavond nadat hij geblesseerd was geraakt door Covid, behield Benoît Costil het doelpunt van Bordeaux op Matmut-Atlantique voor deze poster die meetelde voor dag 20 van Ligue 1 gewonnen door Marseillais (0-1). “Mijn toestand is duidelijk, ik was niet binnen het tijdsbestek om te spelen, maar ik had het geluk een ‘goede covid’ te hebben en ik had geen symptomen. De bewaker legde het uit over de Prime Video-microfoon. Toen ik begreep dat we gingen spelen, had ik een sterke wil om op het veld te staan, en het ging niet zoals gepland met slechts één fout in het spel. Ik had de wil om kolen te gebruiken voor dit team en deze geweldige club. “

“Ik heb het van begin tot eind bij het verkeerde eind in deze procedure.”

Benoit Costell, doelman van Bordeaux, bij de Prime Video-microfoon.

De auteur van een redelijk correcte wedstrijd met een aantal belangrijke reddingen vooral in de tweede periode, Costil maakte een fout bij de verlossing, waardoor Marseillais de kans kreeg om de score van Cengiz Ünder in de eerste periode te openen (38). ” Ik laat Marseille deze wedstrijd winnen, Betreurde doelman Girondins. Ik moet het op mij nemen. Ik moet verantwoordelijkheid nemen voor dit resultaat. Mijn excuses aan het team en de fans. Mijn eerste gedachte was om het er bovenop te plaatsen, en dat was de optie die ik vanaf het begin maakte. Mijn keuze is niet goed en dan is mijn technische gebaar niet goed. Ik ben verkeerd van begin tot eind op deze procedure. “

READ  Ange is op zijn beurt terug

Ondanks deze tegenslag, Bordeaux’s eerste sinds 1977 tegen OM, thuis, in het kampioenschap, zei Benoit Costel trots te zijn op zijn teamgenoten die volgens hem alles gaven in een complexe context. “De training van twee dagen geleden was eng, CFL Internationaal (1 keuze). Het team heeft alles gegeven, ze speelden met hun hart, de sterke punten op het moment dat ze het kregen.” Toegevoegd Costel die ook opriep tot meer solidariteit onder voetballers.