Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arsenal valt naar Newcastle en ziet de Champions League wegglippen

Na een zware nederlaag een dag eerder tegen Tottenham (3-0) moest Arsenal maandag noodgedwongen winnen op Newcastle Park. Want bij een gelijkspel of een nederlaag zal Arsenal voor het einde van het seizoen in een slechte positie verkeren om een ​​kans te maken terug te keren naar de Champions League. Arteta’s spitstrio Smith Ro-Saka-Nketia realiseerde zich dit en nam het op tegen de Magpies die zeker in de elite zouden blijven voor het komende seizoen 2022-23, maar staan ​​te popelen om hun seizoen goed af te sluiten voor het laatste seizoen voor hun huis menigte.

Wat volgt er voor deze advertentie?

Arsenal begon deze ontmoeting zeer slecht en vertoonde al snel tekenen van koorts met dit slechte herstel uit Ramsdale, dicht bij het voordeel van Almiron (8e). Veel beter in hun spel domineerden de Magpies de procedure en Saint-Maximin miste net de openingsscore. De Fransen vonden na een eenzame uitval de handschoenen van Ramsdale (36e plaats). Van achteren zag Longstaff zijn schot voor rust het frame ontwijken (43). Eerste periode vergeten voor Arteta en zijn mannen.

Arsenal kon niets doen

De tweede helft begon opnieuw op hetzelfde terrein als aan het begin van de wedstrijd, met de zeer timide Londense kant. En in een tegenaanval probeerde Joelinton Wilson in de nabije paal te vinden … maar White keerde uiteindelijk terug naar zijn kamp (1-0, 55). Goed bediend door Guimarães miste Wilson vervolgens nipt de tweede helft (63e plaats). Voor het duel miste Murphy (79) haar. Arsenal kwam nergens, ondanks dat Martinelli en Lacazette niets kregen.

READ  Football League 1 - OL-LOSC: Zero Solidarity, Tony Chabron verslaat Mikael Lesage

Na een fijn gebaar miste Wilson de band op enkele centimeters en miste ook de kans om de Gunners (82) te duwen. Maar uiteindelijk was Guimarães onder de indruk met een door Ramsdale geredde bal (2-0, 84e plaats) en maakte de voormalig Leone een einde aan de spanning. Het zal niet meer het lot van de Londense club zijn Tegen Everton, op de laatste dag, zullen we moeten wachten op een slecht resultaat van Tottenham, in Norwich, dat al gedegradeerd is. Van zijn kant zal Newcastle het seizoen rustig afsluiten bij Burnley.