Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elena Svitolina: “In Rusland staat sport in dienst van propaganda”

Svitolina, de Oekraïense tennisster en echtgenote van haar carrière gestopte Franse speler Gael Monfils, praat met ons over de Russische invasie van haar land en de implicaties daarvan voor haar discipline.

Ontdek met Léna het beste van de Europese journalistiek.


Dit artikel is gereserveerd voor abonnees

Leestijd: 6 minuten

drHij bezocht vorige week Parijs om deel te nemen aan een conferentie over de geestelijke gezondheid van atleten als onderdeel van de World Sports Week, een bijeenkomst gewijd aan de economie van sport, en vertrouwde de beste Oekraïense tennisspeelster, Elina Svitolina, toe in de kleedkamer van de Accor Arena (Percy) voor een paar media, ook daarin Le Figaro (een partner avond Als onderdeel van Lena, de toonaangevende Europese krantenalliantie). Op weg naar iets anders dan zijn sport, is de voormalige nummer 3 van de wereld, die is afgegleden naar 27, niet meer teruggekeerd sinds zijn uitschakeling in de eerste ronde in Miami op 24 maart.


Dit artikel is alleen voor abonnees

Geniet met deze aanbieding van:
  • Onbeperkt toegang tot alle artikelen, bestanden en rapporten van de redactie
  • De krant in de digitale versie
  • Gemak van lezen met beperkte advertenties

READ  7 feiten die je moet weten over de Champions League-avond: Real Madrid-kwalificatie, exit Dortmund, herlancering van Milaan... - Voetbal