Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

123-90, Dallas gaat naar de slotconferentie

Wat een 7-game! Niet omdat het zo interessant en intens was, maar zo veel verrassing en emotie. Iedereen was sprakeloos voor dit feest. De Mavericks maken een grote sprong naar het laatste plein van de conferentie en laten de zorgeloze Suns aan de kant (123-90).

van waar we beginnen? Er is veel te zeggen. Kom op, eer de winnaars. De Mavericks maakten het perfecte spel. X-factoren? Een scherpe aanval van Luka Doncic uit de grote nachten en… de onverwachte Spencer Dinwiddie, maar het is goed om te zien spelen. Vervolgens zette hij deze ijzeren verdediging, belichaamd door krijgers Dorian Finney Smith en Reggie Bullock, in bij de uitkijktoren om ervoor te zorgen dat er niets doorging. Hoe dan ook, vanavond hoefde je geen Elite Defender te zijn om de aanval van de Suns tegen te gaan. Er was ook deze zeer slimme training van Jason Kidd, vergezeld van verlangen, aanwezigheid en concrete gevechten. Kortom, alles wat een NBA-team moet laten zien in Game 7. Instructies die de Suns nooit hebben gekregen. De beste ploeg van de competitie in de reguliere competitie kwam op schokkende wijze dicht bij deze ontmoeting. Iets tussen angst en pretentie. Alsof de tekst van tevoren in hun hoofd is geschreven. Welnee. De conference finale moet gewonnen worden, zeker na de zevende game. De zonnen beefden, de zonnen stortten in. In de eerste helft keerde het trio Chris Paul – Devin Booker – Dendry Eaton terug naar de kleedkamer met een lelijk 1/15 schot. Zonde op dit punt in de competitie (en ook voor alle anderen). Monty Williams nam de beslissing om de CP3 los te laten om de Landry Shamet-opname uit te proberen. Cactus moest vertrouwen op Jay Crowder’s 1/6 3-pointer, Cam Johnson’s titel van de bank en Michael Bridges’ verlegen schoten.

Bij MAFS, we hebben plezier. Uiteindelijk kreeg de Sloveen er genoeg van. Deze wedstrijd is te simpel voor hem. Hij herhaalt dezelfde gebaren en de verdedigers van de tegenpartij kunnen hem niet tegenwerken. Ayton is lang maar erg klein en wordt altijd voor de gek gehouden door de vervaging van de grote leider. Voor Cam Johnson is de jongen uit Ljubljana een driepuntenprobleem. Hij lag op de grond te sterven na een stap terug van de Sloveen en belandde in Veloš. Bij de rust had Luca al 27 punten, 9 rebounds en 3 assists, allemaal in een 9/12 schot inclusief 4/7 van lange afstand. Maar 27 punten? Zoals totale zon? Dit is. Kleine bonus, Dallas breekt record voor de meeste voorsprong in de eerste helft in Game 7 met een rangorde van…30 punten (57-27).

READ  7 feiten die je moet weten over de Champions League-avond: Real Madrid-kwalificatie, exit Dortmund, herlancering van Milaan... - Voetbal

De tweede helft volgt hetzelfde pad als de eerste… Erger nog: Dallas leidt tot 50 punten. Luca Magic zet zijn symfonie voort met solisten Bronson en Dinwiddy. Tussen hen, 89 punten, of 72% van de productie van Texas en 99,99% van de productie van Arizona. Naarmate de tijd verstreek, realiseerden we ons dat niets het drama kon stoppen. Terwijl ze de beste reguliere prestatie in hun geschiedenis leverden, zouden de Phoenix Suns verliezen in de halve finale van de conferentie, in een explosie thuis. Wat een nachtmerrie. Boo-fans, logisch. De nesttijd wordt zes of zeven minuten na het einde verzonden. Dallas eindigde zijn wedstrijd met Sterling Brown, Boban Marjanovic, Trey Burke, Josh Green en Marquis Chris in de halve finale van Game 7. Gewoon surrealistisch.

Op netwerken wordt geen tijd verspild. De kleppen smelten samen om Chris Paul, Devin Booker en de Suns in het algemeen te ontmantelen. Zelfs de luchtvaartmaatschappijen spelen het spel, en het echte probleem is daar. Phoenix-spelers praatten veel tijdens de serie. Helaas voor hen reageerden ze niet op het werk. Chris Paul, die een unieke kans had om zijn erfenis in deze play-offs te versterken, liet hem zichzelf voor de gek houden in games 3-7. Wijs op God wacht punt. Ondertussen zag Devin Booker zijn rating fors stijgen. Ten slotte lachte de Twitter-gemeenschap zo goed toen ik me herinnerde dat Deandre Ayton deze zomer om de pet vroeg. Kortom, komend seizoen zullen de Suns op moeten staan. Een zware test, mogelijk meer dan winnen met 64.

Het onmogelijke werd werkelijkheid. De dissidenten creëerden een revolutie tegen de zon. Het is dus officieel, 100% van de haakjes is nu goed om te verwijderen. Voortaan, zet een conferentielocatie op met de Mavs die de Warriors vinden deze woensdag om 3 uur, terwijl de Suns hun zitkamer en het vliegtuig vinden naar een zonnig eiland dat bekend staat om een ​​financieel comfortabele vakantie.

READ  OM, ASSE - Mercato: Drama voor Alvaro Gonzalez!