Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sarah Debrietz arriveert bij Leon, wat komt in de buurt om Katuto te vervangen?

RMC Sportinformatie. Sarah Debrietz, die dit seizoen voor PSG speelt, komt volgend seizoen bij OL. De Nederlander Lake Mertens heeft overeenstemming bereikt met de hoofdstadclub en er zijn onderhandelingen gaande over Khadija Shaw.

Gedurende enkele maanden bezweek het management van Paris Saint-Germain voor zijn verlies. Olympisch kampioen Sarah Dabritz had aangekondigd de club te willen verlaten. Het is een transmissie die geluid zal maken en een symbool van de machtsovername van de rivaal. Sterker nog, volgens onze informatie ging de middenvelder in het grootste geheim met Olympique Lyonnais.

Deze toegang wordt zeker begunstigd door de aanwezigheid van Bruno Chereau in de Rhône die bij zijn aankomst in Parijs werkte. Na drie en een half jaar bij de hoofdstadclub te hebben doorgebracht, komt Däbritz het middenveld van de Rhône vullen.

Wat moet Kattuto vervangen?

Dit is een enorme klap voor PSG, wiens management werkt aan de wederopbouw van het personeelsbestand voor volgend seizoen. De eerste wapening voor selectie wordt ook geregistreerd. RMC Sport kan de informatie van de Parijzenaar bevestigen: de Europees kampioen met Nederland en de Champions League-winnaar van vorig seizoen met FC Barcelona, ​​het Mertensmeer, heeft overeenstemming bereikt met de hoofdstadclub.

Nog een potentiële impuls in de offensieve sector: de onderhandelingen tussen Paris Saint-Germain en Khadija Shaw (Manchester City) zijn ver gevorderd, terwijl er onzekerheid blijft bestaan ​​over de toekomst van Marie Antoinette Catuto. De beste D1-speler in de UNFP Awards zal deze week zeker antwoorden hebben, aangezien er bijeenkomsten zijn gepland.