Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Arne Slot blijft bij Feyenoord Rotterdam

Overgekomen van Tottenham Hotspur moet de Nederlandse coach bij Feyenoord Rotterdam blijven.

Door Le Figaro met AFP

gepubliceerd

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Arnie slot. Maurice Van Steen/AFP

Nederlandse media meldden donderdag dat Arne Sloat, die is overgeplaatst naar de vacante functie van Tottenham-coach, heeft toegezegd in ieder geval nog een seizoen in zijn functie als coach van Feyenoord Rotterdam te blijven.

De Nederlander werd genoemd als een van de belangrijkste kanshebbers om Antonio Conte te vervangen bij Tottenham, nadat hij Rotterdam naar hun 16e Eredivisie-titel leidde.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Gesprekken tussen hem en het management van Feyenoord vonden deze week plaats en de 44-jarige kondigde aan bij de Nederlandse club te blijven.

“Ik heb veel gehoord dat andere clubs in mij geïnteresseerd zijn”, zegt Sloot tegen het Algemeen Dagblad.

“Ik ben dankbaar voor deze erkenning, maar ik hoop bij Feyenoord te blijven en verder te bouwen op de fundamenten die de afgelopen twee seizoenen zijn gelegd”, zei hij.

“Er zijn geen lopende transfergesprekken, die waren er ook niet, en de discussie van gisteren ging alleen over een mogelijke verlenging.”

“Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord”, voegde hij eraan toe.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

De club bevestigde het besluit van Arne Sloat om in Rotterdam te blijven tegenover de NOS.

De aankondiging betekent dat de zoektocht naar een nieuwe manager bij Tottenham, auteurs van een teleurstellend seizoen, wordt voortgezet.

Conte verliet Tottenham in maart met “wederzijds goedvinden”.

Tottenham, momenteel achtste in de Engelse Premier League, staat zondag in zijn laatste competitiewedstrijd tegenover het door degradatie bedreigde Leeds.

Vorige week beloofde Xabi Alonso zijn toekomst bij Bayer Leverkusen, ondanks zijn banden met Tottenham Hotspur. De naam van voormalig Bayern München-coach Julian Nagelsmann is eerder weggelaten.

Deze inhoud is niet toegankelijk.

Een andere potentiële kandidaat, Vincent Kompany, tekende eerder deze maand een vijfjarig contract bij de pas gepromoveerde Burnley.

READ  Cristiano Ronaldo wint de hoofdprijs voordat hij zijn vertrek eist!