Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Europese Handbal Kampioenschappen: Blues van Quentin in “Solace”, Portugees van HBCAM nog steeds in de running

Europese Handbal Kampioenschappen: Blues van Quentin in “Solace”, Portugees van HBCAM nog steeds in de running

Het Franse herenteam met Horace Quentin (Cournon-d’Auvergne) is derde geworden in hun poule tijdens de eerste ronde van het Europees Kampioenschap Beachhandbal, georganiseerd in Nazare (Portugal).

Ondanks de twee overwinningen (2-0 tegen Italië en 2-1 tegen Portugal) en nederlaag (2-0 tegen Hongarije), overtroffen Portugal en Hongarije hen in totaal aantal doelpunten. Zo zullen de Blues worden overgeplaatst naar de “Consolation”, waar ze het zullen opnemen tegen Griekenland, Roemenië en Polen.

Auvergne van HBCAM 63 en Cournon-d’Auvergne op de Europese Beachkampioenschappen

Het Portugese damesteam, waarin Cristiana Morgado en Joanna Resende (HBCAM 63) spelen, behaalde op haar beurt de tweede plaats in hun poule tijdens de eerste ronde. Ze versloegen Oekraïne en Noord-Macedonië (2-0 in beide wedstrijden) en verloren van Nederland (2-0). De Lusitaniërs plaatsen zich voor de hoofdronde van een poule waar ze het opnemen tegen Duitsland, Kroatië en Noorwegen.

READ  Schaatsster Kamila Valeeva is voor vier jaar geschorst vanwege haar positieve test eind 2021