Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Andre Ayew keert terug naar de Franse competitie

Andre Ayew keert terug naar de Franse competitie

De Franse competitie zou de komende dagen een grote comeback kunnen meemaken. Andre Ayew, de voormalige speler van Olympique Marseille, die momenteel voor geen enkele club speelt, heeft een goede kans om terug te keren naar Frankrijk.

Volgens informatie van Mercato-voetDe Ghanese aanvallende middenvelder zal heel dicht bij de club staan ​​in de top van de Ligue 1. De uitkomst van de transfer zou tegen het einde van het weekend definitief kunnen zijn.

Vind het laatste Premier League-nieuws, transfergeruchten en het laatste nieuws

Andre Ayew keert terug naar de Ligue 1, behoudens eventuele ontwikkelingen op het laatste moment. En zoals Felix Romarck ons ​​vertelt, is het Le Havre dat de 33-jarige moet binnenhalen. Hij onthult dat de deal al is gesloten.

Le Havre staat momenteel op de zevende plaats in het klassement met 14 punten en heeft een geweldige start van het seizoen gehad, vooral als gepromoveerd team. HAC heeft sinds het begin van het jaar slechts drie keer verloren (Marseille, Lille en Brest). De komst van Andre Ayew binnen de club zal een grote impuls betekenen voor de ploeg van Luca Elsner.

Top 90 is een YouTube-show van 90 minuten waarin we voetbal bespreken in de vorm van toplijsten! In dit nieuwe nummer Davey Diamant, Quentin Jessup En Alexis Amselm Creëer ‘Frankenplayer’, de ultieme Ballon d’Or gebaseerd op de grootste kwaliteiten van voetballegendes. Abonneer je op ons YouTube-kanaal !

READ  Barcelona-Mercato: de favoriet na Koeman