Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amerikaans voetbal. Stefan Koontz was kandidaat om coach te worden voor Turkije. sport-

Volgens verschillende nieuwssites, waaronder een privé-nieuwssite gaf, werd in principe met Stefan Koontz overeengekomen voor de functie van bondscoach. Koons, 58, speelde één seizoen in Besiktas in 1995/1996.

De definitieve beslissing zal worden genomen na de vergadering van de raad van bestuur van de vakbond, volgens de staatstelevisie TRT.

Vandaag heen en terug naar Turkije

Dat heeft de Turkse voetbalbond vrijdag bekendgemaakt Coach Senol Gunes overleden, drie dagen na een pijnlijke 6-1 nederlaag van Nederland in een WK-kwalificatiewedstrijd in 2022, een van de zwaarste tegenslagen in de afgelopen 30 jaar. Ondanks een team bestaande uit jonge talenten en veteranen, verdubbelde Turkije het aantal nederlagen tijdens de Euro 2020-wedstrijden en de WK-kwalificatiewedstrijden van 2022.

Koontz maakte dinsdag een terugreis naar Istanbul om de leiders van het Turkse voetbal te ontmoeten, volgens de nationale media, die een video op Twitter uitzonden waarin de potentiële toekomstige coach zich naar het vliegveld haastte.

Lees ook. OM. Wie is Cengiz Under, de nieuwe Turkse spits uit Marseille?

Aanvankelijk werd verwacht dat de voormalige spits de Duitse bondspresident tussen 2006 en 2021, Joachim Loew, zou opvolgen. Maar uiteindelijk werd Hansi Flick gekozen.

READ  Joan Laporta zeker van verlenging Lionel Messi