Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verratti’s afwezigheid is bekend

Onze WK-aftrap CIES: Top 10 meest waardevolle aanvallers

Dit is het moment waar iedereen op heeft gewacht, de terugkeer van de Champions League! Vanavond gaat de C1-editie 2021-2022 van start met schokken in puin als smakelijk Barcelona – Bayern München. Voor Parijse fans zal het wachten zijn tot morgen en een trip naar België in Brugge om de start van het Paris Saint-Germain Championship te zien. Hiervoor kan Mauricio Pochettino rekenen op zijn magische trio, Neymar-Messi-Mbappe, maar niet op de geblesseerde Marco Verratti met Italië. Hij blesseerde zich aan zijn linkerknie en de international trans-Alpine loopt een blauwe plek op en zal daardoor deze ontmoeting, evenals de wedstrijd van zondag tegen Olympique Lyonnais, missen.

Inderdaad, de Capital Club heeft het zojuist gemeld en heeft een minimale sponsorperiode van 10 dagen aangekondigd. Dus we zouden zijn terugkeer naar de groep moeten zien voor de wedstrijd tegen Montpellier aanstaande zaterdag, maar zeker niet in de startronde.

samenvatten

Niet alleen zal Barry Saint-Germain (PSG) kunnen rekenen op Marco Verratti voor hun Champions League-start, maar dit weekend ook om te shockeren tegen OL. Hij zal de komende tien dagen afwezig zijn bij de competitie.

READ  Reims-AS Monaco: de officiële line-up