Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jocelyn Gurvinek: ‘We hebben het ware gezicht van LOSC gezien’

Wat is het gevoel na deze ontmoeting?
Ik ben tevreden met de inhoud die tegen de leider in de Bundesliga wordt gepresenteerd. We gingen naar de Europese modus, legden de lat hoger en de Champions League is een niveau hoger. Verdedigend moest je een dik en sterk team hebben. Ook moesten ze achter hun rug om problemen stellen. We kunnen het onszelf alleen kwalijk nemen dat we niet ons best hebben gedaan. En toen we daar aankwamen, liep het een paar centimeter weg. Maar we hebben laten zien dat we geweldige dingen kunnen doen.

Wat vind je van het doel dat David werd ontzegd?
Het begin van de beweging is recht voor me, er is een struikgewas van benen en ik kan niet zien of de bal uit is. Ik zeg tegen mezelf dat als het beeld niet duidelijk is, ze het doelwit niet kunnen weigeren. Als ze weigeren, hebben ze gelijk.

‘We misten meer efficiëntie’

Wat was je spelplan?
Het was noodzakelijk om zowel de invloed van Gelafogoy als die van Arnold te verminderen. Je moest in balans zijn, goed verdedigen en iets aanvallender doen. We misten meer efficiëntie om de perfecte match te bereiken, zelfs als we onze krachtprestaties niet goed beheerden.