Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

5 feiten die je moet weten over de avond: Manchester United versloeg Roma, vreselijke nederlaag voor Bara en Emery wil zijn vijfde finale … – Voetbal

Manchester United-kaart, de verschrikkelijke slip van Barcelona, ​​Villarreal maakt een keuze, Emery op weg naar de vijfde finale … Ontdek de hoogtepunten van de wedstrijden van donderdag in de Europese League en La Liga.

Cavani en Pogba genoten van een wedstrijd tegen Roma.

Avondresultaten: Manchester United 6-2 Roma, Villarreal 2-1 Arsenal (Europa League), Barcelona 1-2 Grenade (LaLiga)

+ Zoek naar bestandsresultaten Europa verbinden En vanaf hier Liga Op Maxifoot.

1. Manchester United bereikte bijna de finale. Behoudens een ramp spelen de Rode Duivels hun eerste Europese League-finale sinds 2017. Ondanks enige onrust blies de Engelse club Rome op (6-2). Het begon ruim na het openingsresultaat van Fernandez (negende), MU had in zijn eerste periode een heel groot zwart gat Door te kraken voor Pellegrini (15 sp) en Dzeko (34). Maar Ole Gunnar Solskjaer, die het hele spel ver in de minderheid was, raakte nooit in paniek om uiteindelijk uit de kleedkamer terug te keren vanwege Cavani’s prestaties (48, 64), Fernandes (71), Pogba (75) en Greenwood (86). De favorieten voor de eindzege is Manchester United.

2. Vu Bassa enorm uit Barra. Hoewel hij de kans had om de leiding te nemen in de Spaanse competitie, Barcelona kwam thuis volledig ten val tegen Granada (1-2). Hij werd echter perfect geschoten met een nieuw doelpunt van Messi op een opslag van Griezmann (23) en de Blaugrana kon in deze wedstrijd geen pauze nemen. Extreem hectisch vanuit een defensief standpunt, met zeer gemiddelde prestaties van Mingueza, Umtiti of Piqu, Barcelona kreeg na een uur een black-out, De scheur in de enige twee schoten op het doelwit van de Andalusische formatie, Marks Machis (63) en Molina (79). Negatieve prestatie voor de Catalaanse club, die op de derde plaats blijft, twee punten achter leider Atletico Madrid.

READ  Herbeleef uw dag op Roland Garros

3. Villarreal maakt een kleine keuze. Villarreal, die in 2004, 2011 en 2016 de halve finales bereikte, was niet erg dicht bij de eerste Europa League-finale in zijn geschiedenis. Een vertoning van een uur, De Spaanse club zette een kleine stap richting Gdansk en versloeg Arsenal (2-1). De gele onderzeeër maakte in de beginperiode een verschil dankzij de prestaties van Trigueros (5e) en Raul Albiol (29). In de minderheid nadat Ceballos (57) werd weggestuurd, verkleinden de kanonniers de voorsprong naar de score door Pp (73) terwijl Capua zijn 10e team verliet (80). Villarreal zal zich binnen een week sterk moeten bewijzen tegenover het verzet.

Schuurpapier, ruikt nog steeds lekker. Als de regerend kampioen FC Sevel zichzelf altijd uitnodigde voor de Europa League-finale, hoe zit het dan met Unai Emery? In zijn eerste seizoen bij Villarreal, De Spaanse coach is niet ver verwijderd van het bereiken van de vijfde finale in de competitie na het verslaan van Arsenal (2-1). Hij was ook degene die de Andalusische club tussen 2014 en 2016 een hattrick liet maken. Toevallig of toevallig wist de voormalige coach van Paris Saint-Germain de ploeg uit te schakelen die in 2019 hun enige finale verloor. Geweldige prestatie in Baskisch perspectief?

5- Een hels trio tussen de Rode Duivels. Twee doelpunten, twee assists en een strafschop veroorzaakt door Cavani, twee doelpunten en twee beslissende zetten voor Fernandez, een doelpunt maar vooral massale activiteit en maatregelen op hoog niveau voor Pogba, Manchester United kon rekenen op een helse speer om Roma te verslaan. Relatief weinig is dit seizoen gebruikt, waarbij Uruguay, de Portugezen en de Fransen te groot speelden om de Engelse club in de finale voor 99,9% te kwalificeren. Met dat niveau van spelen zou het moeilijk zijn om te voorkomen dat ze binnen iets minder dan een maand naar de beker gaan.

READ  Kanalen wringen hun handen dankzij de goede fans

+ Zoek naar bestandsresultaten Europa verbinden En vanaf hier Liga Op Maxifoot.

Wat vind je van deze resultaten in de Europese Liga? Voel je vrij om te reageren in de comments hieronder.