Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Levering van de eerste Opel Corsa e-Rally aan klanten

De eerste kanshebbers in deze beker nemen deel aan ADAC Rally Stemweder Berg (11-12 juni), een asfaltevenement dat meetelt voor het Duitse Rallykampioenschap.

In het officiële Opel-testcentrum in Dudenhofen ontvingen de teams niet alleen de auto, maar ook de uitrusting, waaronder vouwtenten voor teams en racepakken voor coureurs en coureurs. Voorafgaand aan de eerste ronde van het toernooi zal de ADAC Opel e-Rally Cup-crew deelnemen aan een testronde om meer te weten te komen over de voertuig- en vrachtinfrastructuur.

“De overdracht van de auto was een belangrijke stap voor ons, de teams en het project.”Dat zei Jörg Schrott, directeur van Opel Motorsport. Het is een duidelijke aanwijzing dat de dingen eindelijk gaan beginnen. De verwachting en opwinding van de start van het seizoen is bij iedereen voelbaar. De overige auto’s worden nu op een rij afgeleverd. “

Opel Corsa Rally

Zonder de namen van de deelnemers aan deze beker bekend te maken, heeft Opel Motorsport het over hun nationaliteiten gehad met een line-up die zeer divers belooft te zijn met Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en Nederland.

READ  6 Nations U20 - Voor Les Bleuets is hun beste aanval hun verdediging