Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Kickboksen: Badr Hari keert deze zomer terug

Kickboksen: Badr Hari keert deze zomer terug

Kickbokser Badr Hari maakte donderdag zijn terugkeer in de competitie bekend. Het is in juli in Glory 78 in Nederland.

Fans zullen blij zijn. Na een verrassende nederlaag tegen Benny Adeboy afgelopen december, keert de legende van de ringen (106 overwinningen in 121 carrièregevechten) zes maanden later terug in de competitie. Het is tijdens Glory 78 op 17 juli in Rotterdam tegen Paul Arcadiusz en Rzocic.

Terwijl zijn tegenslag in december voor velen een soort “begin van het einde” was voor de Nederlandse strijder, van Marokkaanse afkomst, lijkt hij op zoek te zijn gegaan naar de titel voordat hij het gesprek beëindigde.

Op sociale media heeft Badr Hari regelmatig foto’s en video’s geplaatst waarin hij er prachtig en fysiek fit uitziet.

“Een atleet die wil winnen, moet soms weten hoe hij moet verliezen. Het is een sport. Dit is wat de overwinning mooier maakt. De meeste legendes hebben tegenslagen meegemaakt. Dat kan ik weigeren, maar ik heb in mijn lange carrière nooit geweigerd te antwoorden.” Ik accepteerde mijn fouten en zocht naar oplossingen. Ik verwierp het vonnis. Degenen die zich haastten om me te begraven omdat ik weet wie ik ben. Er is geen ruimte voor twijfel. Ik heb te maken gehad met een heel moeilijke en andere situatie. Alles over de toestand van geest … ik ga terug naar de troon en dit gevecht is de eerste stap, ” plaatste hij de kickbokser op zijn Instagram-account.

Duik in de wereld van vechtsporten met de podcast L’Arène