Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zonder vliegervaring slaagde hij erin het vliegtuig te landen nadat de piloot onwel werd

Zonder vliegervaring slaagde hij erin het vliegtuig te landen nadat de piloot onwel werd

Een passagier zonder vliegervaring slaagde erin een privéjet te landen in Florida toen de piloot zich onwel voelde. Hij werd de hele weg geleid door een vlieginstructeur.

heldhaftige ruiter Een man is dinsdag ternauwernood ontsnapt aan een luchttragedie in de Amerikaanse staat Florida. Toen een klein privévliegtuig dat van de Bahama’s vertrok, in de buurt van Palm Beach arriveerde, werd de piloot ziek, waardoor hij niet in staat was het vliegtuig te besturen of begrepen te worden door de andere mensen in het vliegtuig.

In deze bijzonder stressvolle situatie nam een ​​passagier het vliegtuig over en belde de luchtverkeersleiders om instructies te vragen.

“Ik weet niet hoe ik moet vliegen. Ik weet niet hoe ik dit ding moet stoppen als ik op de startbaan sta”, vertelde de passagier Robert Morgan, de vlieginstructeur die zijn gesprekspartner was. CNN.

De passagier is mijn toekomstige vader

Stap voor stap werd de passagier geïnstrueerd hoe het vliegtuig werkt en hoe het veilig kan landen. Robert Morgan besloot het vliegtuig naar Palm Beach International Airport te sturen, zodat zijn leerlingpiloot “een heel groot doel zou hebben om naar te streven”.

Uiteindelijk slaagden de twee in hun weddenschap en landde het vliegtuig onbeschadigd en zonder slachtoffers op het vliegveld. “Ik dacht dat ik zou gaan huilen vanwege de adrenaline die zich ophoopte”, vertelde Robert Morgan aan de Amerikaanse televisie.

De verkeerstoren, die duidelijk onder de indruk was, beschreef de prestatie die zojuist een piloot van American Airlines was overkomen: “Ik zag net een paar passagiers in dit vliegtuig landen.” “Oh mijn god, geweldig gedaan”, antwoordde de piloot, die op het punt stond naar Charlotte te vliegen.

READ  In het noordoosten van Brazilië zijn minstens 36 mensen omgekomen bij hevige regen

Het succes van deze landing kreeg een nog emotionelere wending toen Robert Morgan de passagier in kwestie kon omhelzen. “Hij vertelde me dat hij gewoon naar huis wilde, naar zijn zwangere vrouw,” zei hij.

Er is nog geen informatie vrijgegeven door de autoriteiten van Palm Beach. naar mij WPTV Lokale mediaDe piloot van het privévliegtuig is naar het ziekenhuis gebracht. De Federal Aviation Administration (FAA) heeft een onderzoek geopend.