Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zoete (en cafeïne) codenaam geïdentificeerd

Zoals elke Android-release sinds de begindagen van het systeem, krijgt Android 13 een mooie naam in alfabetische volgorde. Het lijkt erop dat dit al is vastgesteld.

tiramisu

Het snoepje dat zijn naam zal geven aan Android 13 // Bron: MARIA OLE

Sinds Android 10, Google heeft zijn mooie labels opgegeven voor Android-updates. Daarvoor was elke versie in alfabetische volgorde vernoemd naar een snoepje of snoepje. En dus hadden we Cupcake, Donut, Eclair, FroYo… enzovoort tot Android 9 Pie. Maar vandaag is het voorbij, Google wilde zijn systeem een ​​volwassener imago geven. In ieder geval publiekelijk, want intern blijft elke release zijn lieve kleine naam hebben.

Android 13T zoals tiramisu

Voor Android 13 hebben we de letter T en dus moest Google een snoepje vinden dat met die letter begon voor de codenaam van de volgende release. Natuurlijk is het bedrijf Engelstalig, dus vergeet alle gedachten.” pannekoeken Dat komt in je op als je aan Frans denkt. Het resultaat is dus logisch: Android 13 heet Tiramisu.

Deze naam is zojuist gespot door Shirayu Desai, ontwikkelaar van CalyxOS, in de AOSP-broncode (deel open source mannelijk uiterlijk). Een begaat geeft duidelijk aanHernoem de T in Tiramisu».

Android 13 Tiramisu-sticks

debegaatIn kwestie // Bron: Frandroid-opname van AOSP-commit (Google)

Op zichzelf heeft het geen zin, maar Android-fans die elk jaar Guess the Name Candy hebben gespeeld voor de volgende update van hun favoriete systeem, zullen het leuk vinden om de traditie intern voort te zetten. De grootste verandering is dat Google-leden het niet langer leuk vinden om zoveel aanwijzingen op internet te plaatsen.

READ  PowerVision S1 is het ultieme installatieprogramma voor smartphones, en daarom

Ter herinnering, we hebben altijd sporen van deze namen gevonden in de broncode. En daarom, Android 10 Het wordt een kweepeertaart genoemd, Android 11 RVC (roodfluwelen cake) en anderen Android 12 ijshoorntje.