Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zoek een appartement of huis – “Stop de verwarming van de plaats”, “Over twee minuten wordt er een schop gerold”: internetgebruikers vermoeden Stefan Plaza en verkering kopers

Zoek een appartement of huis – “Stop de verwarming van de plaats”, “Over twee minuten wordt er een schop gerold”: internetgebruikers vermoeden Stefan Plaza en verkering kopers

Netizens vermoeden dat Stephen Plaza en Jupiter samen flirten

Op “Looking for an Apartment or Home”, donderdag 28 juli, waren de kijkers hilarisch over de relatie tussen Stéphane en Vincenzo, een mede-ster in de show die op zoek is naar een appartement. Ze vermoedden dat de twee mannen elkaar sloegen.

verpletteren “Ik zoek een appartement of huis” ? Deze donderdag 28 juli om M6, Stephen Plaza Hij was verantwoordelijk voor het vinden van een appartement om in Parijs te kopen voor de Italiaan Vincenzo die verliefd was geworden op Parijs en als kapper werkte bij de Comédie Française. De 54-jarige zou graag een appartement zoeken in de hoofdstad, tussen 11, 12, 19 en 20 jaar met een maximaal budget van 350 duizend euro. Slechts enkele vereisten: een bed gescheiden van de woonkamer en een lift. In feite wonen Sicilianen momenteel in een kleine studio in 19e arrondissementmet een slaapbank en een heel klein dek.

Maar wat netizens zich herinneren is niet per se de atypische selfie van deze vijftigjarige vrijgezel, maar eerder de relatie die ontstond tussen Stephen Plaza en hij. De twee mannen lijken te flirten en dat hebben de tweeters gemerkt. ‘Je bent een plant tussen de planten’, ‘we ruimen hem op’ of ‘ik kom ook’, over de douche gesproken: Stefan vervolgt de verleidelijke uitspraken. Als deze scènes sommige mensen aan het lachen maken, vinden anderen ze gênant.

video. Deze inhoud kan je interesseren

READ  "Het is net een herstart van Netflix", glimlacht TF1 bij het inventariseren