Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Celine Dion “95% genezen”? Zijn terugkeer naar het podium wordt voorbereid, Revelation!

vorige april, Celine Dion Hij nam het woord, op video, om een ​​nieuw uitstel van zijn tour aan te kondigen Courage Wereldtournee Door haar nog steeds zorgwekkende gezondheidstoestand heeft ze sinds oktober 2021 last van hevige spierkrampen. Sindsdien draait de geruchtenmachine op volle toeren en kleven alle mogelijke nare kwalen aan haar huid. Zijn mediastilte helpt duidelijk niet om de geesten te kalmeren… maar het is mogelijk dat het goede nieuws nadert!

In feite hebben de meest serieuze fans van Celine Dion berichten op internet gezien die aankondigen dat er aan de kant van Las Vegas opwinding zal zijn over de zangeres. De 54-jarige ster zou optreden in een derde permanente residentie in Resort wereld, vorig jaar, maar moest afzeggen. Het lijkt erop dat hij terugkomt. “Recente geruchten zeggen dat Celine Dion haar nieuwjaarsresidentie kan beginnen. Er is ons verteld dat ze bijna hersteld is van haar gezondheidsproblemen en naar verluidt contact heeft gehad met stylisten om de garderobe van haar show op te zetten.“, schrijven Vital Vegaseen website die gespecialiseerd is in Las Vegas-nieuws.

En het is niet de enige Amerikaanse site die vergelijkbaar (goed?) nieuws meldt over Celine Dion’s op handen zijnde terugkeer naar het podium na maanden van afwezigheid, ze woont momenteel versterkt in haar enorme eigendom met haar drie zonen. “Na drie uitstel vanwege Covid en haar gezondheid, lijkt het erop dat het team van Celine druk bezig is haar aankomst bij Resorts World aan te kondigen voor het nieuwe jaar. Vermoedelijk is 95% hersteld en zijn ze klaar om snel terug te keren naar het podium. Las Vegas-bronnen hebben vernomen dat ze modehuizen heeft gebeld voor haar garderobe terwijl Le Roche weer haar stylist zal worden.‘, voegt de site van zijn kant toe twee ik.

Momenteel Celine Dion – Ze zal naar verwachting ook in de bioscoop verschijnen in de romantische komedie Het komt elke keer voor mij Deze winter – nog om zijn terugkeer op het podium officieel aan te kondigen …

READ  Stranger Things op Netflix: Trailer vol mysterie voor seizoen 4