Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zo voorkom je toeslagen in het buitenland

Zo voorkom je toeslagen in het buitenland

Profiteer van roaming zonder extra kosten, zodat uw pakket niet ontploft

Sinds 2017 zijn de roamingtarieven, ook wel “roaming” genoemd, afgeschaft voor landen in de Europese Economische Ruimte (EER). Dit betekent dat als u naar een van deze landen reist, u uw telefoon kunt gebruiken alsof u in Frankrijk bent. je kunt bellen, Stuur SMS zonder angst voor extra kosten voor uw abonnement. Er moet echter worden opgemerkt dat sommige landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en sommige Baltische staten, geen deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte.

Hoewel roamen gratis is, is het essentieel om de limieten van uw abonnement te kennen, vooral voor internetgebruik. Sommige operators kunnen een gebruikslimiet opleggen voor degenen met een onbeperkt abonnement of een internetvolume dat als “aanzienlijk” wordt beschouwd. Als u deze limiet overschrijdt, kan een toeslag van € 2 per GB van toepassing zijn.

Buiten Europa: Wees voorzichtig en geïnformeerd

Wanneer u buiten de Europese Economische Ruimte reist, kunnen uw pakketprijzen aanzienlijk variëren, afhankelijk van het land dat u bezoekt. Het is daarom van essentieel belang om voor uw vertrek de tarieven van de operator te raadplegen. Over het algemeen, SMS-waarschuwing die u informeert over de huidige prijzen Als je aankomt in een nieuw land.

Operators kunnen niet laden zoals ze willen. daar plafond 60 euro Internetten in het buitenland. Als u dit bedrag bereikt, moet uw provider uw toestemming vragen om internet te blijven gebruiken op uw mobiele abonnement. Bovendien wordt er meestal een waarschuwingsbericht verzonden wanneer u 80% van deze limiet bereikt. Sommige operatoren, zoals Orange, verbieden het gebruik van internet zodra dit bedrag is bereikt.
De beste manier om extra kosten te voorkomen Abonneert u zich op een internationaal plan of gebruikt u opties die specifiek zijn voor het buitenland. Bovendien is het altijd een goed idee om uw gebruik regelmatig te controleren en mobiele data uit te schakelen wanneer u deze niet nodig hebt.

READ  Tax: Het slechte nieuws is net gevallen, de achtervolging begint...