Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Rolls-Royce onthult de Black Rose Droptail, de duurste auto ter wereld

Rolls-Royce onthult de Black Rose Droptail, de duurste auto ter wereld

De identiteit van de kopers is niet officieel bekendgemaakt. (illustratieve afbeelding) pixarno/stock.adobe.com

Deze nieuwe reeks is beperkt tot vier auto’s die door kopers zijn aangepast. Volgens de Britse pers had het eerste model voor meer dan 25 miljoen euro kunnen worden gekocht.

Rolls-Royce zet zijn legende voort. Het luxe automerk heeft een van de vier auto’s in zijn nieuwe assortiment onthuld, de Droptail. “Zwarte roosHet gaat om een ​​tweezits cabriolet die al een koper heeft gevonden. Dat meldt het Britse vakblad toeristenbus, De auto is naar verluidt verkocht voor ongeveer € 25 miljoen.

De identiteit van de kopers is niet officieel bekendgemaakt. Het prestigieuze Britse merk spreekt simpelweg van “Een koppel uit een dynastie van kunst- en modeliefhebbers, aan het hoofd van een prestigieuze internationale familie“en bezit”diepe band met Frankrijk“.

Uitzonderlijk ontwerp

het ontwerp “romantischDeze Droptail is geïnspireerd op de Baccara roos. De auto heeft een granaatappel of zwarte carrosserie, afhankelijk van het licht. Het interieur is geen uitzondering. De cabine is gemaakt van metaal en 1.603 met de hand gewikkelde stukken hout. “Het is het meest ingewikkelde, ingewikkelde en dure vaartuig dat ooit is gemaakt. Het hoofd carrosseriedesign van Rolls-Royce Motor Cars vertelde het aan Autocar.

De dashboardklok is ontworpen door de prestigieuze Zwitserse horlogemaker Audemars Piguet. Het toppunt van luxe, het kan worden afgewikkeld om als een horloge om de pols te passen. Nog een kleine lekkernij van het Engelse merk: een doos champagne ingebouwd in de cabriolet. Aan de motorzijde is de auto voorzien van een twin-turbo V12 motor met 600 pk.

READ  Scopelec (glasvezel) uit voorzorg genomen, honderden banen bedreigd