Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zittend op de bemanningsstoel wachtend om naar het toilet te gaan, draait de piloot zich om en zet de vlucht uit

Zittend op de bemanningsstoel wachtend om naar het toilet te gaan, draait de piloot zich om en zet de vlucht uit

In de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 april is een vlucht tussen de luchthavens van Newark (VS) en Tel Aviv (Israël) geannuleerd. De gezagvoerder van het vliegtuig van United Airlines besloot terug te keren vanwege een ruzie tussen een passagier en een bemanningslid.

Keer terug naar het startpunt. Bij het uitstappen konden de passagiers van de United Airlines-vlucht moeilijk geloven dat ze terug waren in Newark, New Jersey.

En Israëlische media gaven aan dat het vliegtuig drie uur lang vertrok toen de piloot besloot terug te keren vanwege een ruzie tussen zijn bemanningsleden en een passagier. Ynet nieuws.

Politie als het water valt

Deze laatste wilde naar de toiletten, die bezet waren. Hij zat toen in een stafstoel terwijl hij wachtte. Geroepen om het bevel te voeren, weigerde hij terug te keren naar zijn stoel. Toon. Maar de passagier gelooft de bedreigingen die op hem gericht zijn niet.

“De bemanningsleden vertelden hem dat als hij niet terugkeerde naar zijn stoel, het vliegtuig zou keren”, vertelde een van de getuigen aan Ynet.news.

Door hun vliegroute op een kaart te bekijken, beseften de andere passagiers, die kennelijk niet waren gewaarschuwd, dat hun vliegtuig inderdaad terugkeerde naar Newark. Bij de landing wachtte de politie de relschopper op.

Maar het vliegtuig kan niet meteen weer opstijgen. De reis naar Tel Aviv kon uiteindelijk pas op zondagavond plaatsvinden.

READ  In een huis in België zijn bijna 80 bevroren karkassen van huisdieren gevonden