Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Verenigde Staten: De politie was op zoek naar twee vermiste tieners en vond zeven lichamen

Verenigde Staten: De politie was op zoek naar twee vermiste tieners en vond zeven lichamen

eenvoudig
Tijdens een politieonderzoek naar twee vermiste tienermeisjes zijn op maandag 1 mei zeven lichamen gevonden in Oklahoma.

Zeven lichamen zijn maandag gevonden in Oklahoma (zuid-centraal Verenigde Staten) tijdens een politieonderzoek naar twee vermiste tienermeisjes die naar verluidt werden gezien met zedendelinquenten, meldden Amerikaanse media, daarbij verwijzend naar autoriteiten.

De krant verklaarde dat de zeven lichamen niet zijn geïdentificeerd en dat de autoriteiten niet officieel hebben verduidelijkt of ze de lichamen van de vermiste meisjes van 14 en 16 jaar omvatten. New Yorkse tijden.

De verdachte is 39 jaar oud

Maar de zoektocht naar de tienermeisjes is opgeschort nadat de lichamen werden gevonden in Henrietta Township, ten zuiden van Tulsa, vertelde sheriff Eddie Rice van Okmulgee County aan de Post. “We denken dat we vanmorgen alles hebben gevonden waar we naar op zoek waren”, zei Eddie Rice, eraan toevoegend dat er een moordonderzoek was gestart.

lokaal dagelijks Tulsa-wereld En citeerde Eddie Rice, van zijn kant, dat de autoriteiten geloven dat twee van de zeven gevonden lichamen de lichamen zijn van de vermiste meisjes. Volgens de krant werden de lichamen gevonden in het pand waar een eerder veroordeelde man, de 39-jarige Jesse L. McFadden, verbleef.

Een man die al is veroordeeld voor aanranding

Eerder op maandag werd een bericht gestuurd dat de meisjes voor het laatst om 01.22 uur in Henrietta waren gezien en mogelijk in een witte Chevrolet Avalanche met Jesse L. McFadden reisden.

Volgens het rapport zou de laatste maandag voor de rechtbank in Muskogee County verschijnen op beschuldigingen van onder meer “kinderpornografie en poging tot seksueel gedrag of communicatie met een minderjarige met behulp van technologie”. De New York Times. Hij verscheen maandagochtend niet in de rechtszaal en er werd een arrestatiebevel tegen hem uitgevaardigd.

READ  Washington stemt ermee in om militaire oefeningen en raketpositionering met Moskou te bespreken