Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zingende werper en ‘Tier 1 Coach of the Year’, Frank Hayes’ 100ste was perfect tegen PSG

Zingende werper en ‘Tier 1 Coach of the Year’, Frank Hayes’ 100ste was perfect tegen PSG

“Ole, Olalla, maar wat is er gebeurd? We hebben ze van streek gemaakt. Het is nu een traditie bij Bollaert (en soms zelfs in het buitenland). Na elke overwinning, de spelers RC-lens Ze vierden hun succes met hun publiek, met name de tribune van Marek, door dit nummer uit te brengen dat begint met een zoem voordat het stadion ontploft. na zondagavond Overtuigend succes tegen Paris Saint-GermainHet was Frank Hayes, de instructeur van Sang et Or, die de ceremoniemeester werd.

Nadat de fans zijn naam zagen scanderen, vergiftigde coach Artesian, die zijn 100ste wedstrijd op de bank van Lensois vierde, Pollaert door het beroemde feestlied te zingen. In antwoord op een vraag van Prime Video na de wedstrijd over dit vocale optreden, Frank Hayes Hij beweerde: “Het ritme was goed. Het leven is kif, als je voetbal speelt, is het kif. We zullen niet de leiding nemen. Zulke momenten moet je ten volle beleven en dan basta.”

“De lens is erg sterk in de overgang”

Het was het hoogtepunt van een perfecte avond voor de RCL-technicus, die zijn spel tot in de puntjes afwerkte. “De spelers hebben uitzonderlijk goed gepresteerd”, gaf hij toe. We beantwoordden alle problemen, behalve het doelpunt dat we opgaven. We lieten ballen los onder druk, scoorden in een gepositioneerde aanval, scoorden in de overgang, scoorden met een tegendruk. We bleven kalm en betrokken. »

Het optreden van Sang et Or werd goed ontvangen Christophe Galtierzijn tegenstander van de avond: “We kenden hun kracht. We wisten dat Lens erg sterk was in de overgang. Situaties werden niet gerespecteerd, wat het tweede doelpunt oplevert. Er zou een beetje van slag kunnen zijn omdat ze twee goals tegen kregen.” [le troisième but vient à la suite d’une perte de balle de Fabian Ruiz à l’entrée de la surface de réparation], maar dit doet niets af aan de kwaliteit van Lensoise. »

“Beste coach in L1”

Na de wedstrijd waren de Lensois-spelers ook energiek als het ging om het praten over hun coach, zoals Jonathan Gradet die samen met Facundo Medina en Kevin Danso een onberispelijke verdediging vormt (beste op niveau 1): “Voor mij is hij de beste trainer Liga 1 Momenteel. Er is geen beeld. Hij weet zich elke keer weer te vernieuwen. Hij doet geweldige dingen. We hebben een goede verstandhouding met hem. »

Genoeg om groot te dromen? “We zijn erg blij met vier punten [du PSG]Maar we zijn vooral blij met 40 punten na 17 dagen, dat plaatst Frank Hayes in het juiste perspectief. Ons doel is om te blijven doen wat we doen, ongeacht de tegenstander. Laten we ambitieus blijven in het spel en we kunnen ambities hebben. Maar we zullen onszelf niet vergelijken met Parijs … “In feite speelt Parijs niet zo.

READ  Carlo Ancelotti waarschuwt Vinicius Junior