Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Zijn vertrouwen in dit echte “onrecht”

Het basisgezicht en de stem van de weersvoorspelling voor vele jaren, Laurent cabrol Vandaag is hij getuige van een echt keerpunt in zijn carrière. De samenwerking met Europa 1 is zelfs net beëindigd. Een eenzijdige beslissing van de radiodirectie waar hij niet blij van wordt, zo legt hij uit aan verslaggevers van Le Parisien. Een interview waarin hij zijn woorden niet uitspreekt. bezwaar Het vertelt je alles in een Het kleinste detail.

Laurent cabrol : Uitzetting uit Europa 1! Zijn reactie die boekdelen spreekt

pagina’s omslaan

te veel jaar nuLaurent cabrol Hij is echt de stem van het weer van Europa 1, net zoals hij al zo lang een tv-presentator is. Sinds de jaren tachtig kan de journalist al bogen op een zeer goede carrière in de audiovisuele wereld. Als zijn carrière hem in staat zou stellen een echte radioster te worden, dan zou het kleine scherm ook veel met hem te maken hebben. Van 1989 tot 1991 zal hij een symbolische animator zijn cijfers en letters Ter vervanging van Patrice Lafont. Uiteraard is hij zeer tevreden over zijn diensten, de zender zal hem ook steeds meer verantwoordelijkheden geven.

Na verloop van tijd, Lauren cabrol Hij heeft zich effectief bewezen als een belangrijke presentator. Een van de meest verrassende feiten dat het bovenaan zal staan de De nacht van helden, Van Glorie stappen, maar zal een weergave garanderenfamilie van goud In plaats van Bernard Montell. Het wordt gewaardeerd door het publiek en zal het ook overnemen van Pierre Bellemare om ervoor te zorgen dat winkelen op afstand op TF1. Een rol die hij bijna vijftien jaar zou vervullen voordat hij werd vervangen door Marie Ange Nardy. Maar als Lauren cabrol Hij onderging veel veranderingen tijdens zijn carrière, en zijn aanwezigheid in Europa 1 stopte niet voor meerdere decennia. Een echt huurcontract loopt helaas vandaag af.

Een duidelijk teleurgestelde man

Op vraag van een prominente journalist, Laurent cabrol Hij geeft toe dat hij moeite heeft met het verwerken van deze informatie, waardoor hij niet langer deel uitmaakt van de Europa 1-projecten. In feite stelt hij dat er andere voorstellen aan hem zijn gedaan, maar geen van hen zal hem waarschijnlijk tevreden stellen: “Ik kreeg te horen dat ze me in de weekenden in de rubriek ‘tuin’ wilden plaatsen en dat ik de weersvoorspelling opgaf. Het kan me niet schelen. Dus ik ging liever weg.” Een omweg om de radio te beheren om hem uit te nodigen om af te treden? Hoe dan ook, Lauren cabrol Wordt niet boos. Het roept ook een echt gevoel op “d’onrecht” Het spreekt van een duidelijk gebrek aan geest. bezwaar Het vertelt je meer.

Tijdens dit interview met de pers Lauren cabrol ga daar niet heen vier manieren : Op het humanitaire front was er een enorm gebrek aan steun en uitleg. Niemand heeft me verteld waarom ik ontslagen ben.”. Een Komkommer Onaanvaardbaar na bijna 45 jaar goede en trouwe dienst. Sterker nog, de beroemde journalist beroept zich ook op de afkeuring die tegen hem lijkt te zijn geuit. Het management zal al het gevoel hebben dat de man zich niet zal of kan aanpassen aan de nieuwe eisen: “We denken morgenochtend weer na en vertellen me dat ik dat niet ben In de de lijst (…), Ik denk het tegenovergestelde. Ik kan op alles reageren, altijd en in het bijzijn van iedereen.”

Stabiele populaire ondersteuning

Als Lauren cabrol Het is dus heel moeilijk om deze situatie te accepteren, maar hij geeft niettemin toe dat hij kon rekenen op een groot aantal uitingen van genegenheid van luisteraars die erg bedroefd zijn door zijn overlijden. Volgens hem gaat Europa 1 de verkeerde kant op door een strategie te kiezen die zijn goedkeuring niet heeft. “Het verwijderen van een historisch geluid is als het verwijderen van een kledingkast of een bed. Zo snel willen veranderen is beangstigend. Binnenkort zal de schil van Europa 1 blijven.”

Laurent is duidelijk erg teleurgesteld over deze Europa 1-beslissing cabrol Hij heeft zijn laatste woord nog niet gezegd. Hij zegt het weerbericht op de radio te willen blijven laten zien en lijkt daarom open te staan ​​voor alle mogelijkheden: “het is een een handeling Het is uit tederheid en tederheid voor mensen.” Is het mogelijk om het binnenkort op een ander station te vinden? Voor nu is het duidelijk te vroeg om dat te zeggen. Het management van sommige radiostations kan echter heel graag een beroep doen op de diensten van een zeer ervaren man die ook al tientallen jaren een speciale relatie met het publiek onderhoudt. Een antwoord, maar dat is op dit moment moeilijk te geven.


READ  Prins Harry hekelt de ondraaglijke "open jacht": vergelijkt zijn leven met een cultfilm