Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ze mist haar duik helemaal, het web is leuk

Zeker, Eris midden- Stop nooit met het draaien van alle hoofden Instagram. Sinds het begin van de zomer is het uiterlijk van de voormalige Miss France op indrukwekkende wijze verdubbeld op het web. Na het creëren van het evenement tijdens een media-uitje in Saint-Tropez, deelt de mooie vrouw nu herinneringen aan haar vakantie uit Griekenland. Een post waarmee je zijn prachtige silhouet kunt herontdekken, maar ook zijn gevoel ervoorzelfspot. bezwaar Leg uit waarom.

iris midden- : Een meesterlijk gerecht in de vijver!

buzz koningin

Elk jaar is de zomer de perfecte periode voor sterren om hun beste foto’s op internet te delen. Als de netizens van dit jaar bijzonder verwend waren, Iris midden- niet Buitenlander In deze uitzinnigheid gegeneraliseerd; Toegegeven moet worden dat de voormalige Miss France nogal actief is als het gaat om het tonen van haar mooie figuur voor haar abonnees. Als vriendin Diego L . het hele jaar door boiler Ze straalt van haar aanwezigheid en het hete seizoen lijkt haar nog meer te inspireren. een tijdje geleden weken nu, dus het is een echt festival.

Tijdens haar verblijf in het zuiden van Frankrijk, Iris midden- Het bleef niet onopgemerkt. Helemaal stralend, en zelfs goddelijk voor sommigen, deelde ze met haar gemeenschap een shot waarin ze het zwembad verliet in een luxe hotel in Saint-Jean-Cap-Ferrat. Maar na deze passage aan de Cote d’Azur keerde ze terug naar Griekenland waar het nu een traditie is. In het land van Helen lijkt het erop dat de voormalige schoonheidskoningin al haar eigen gewoontes heeft. Vakanties waarin ze contact blijft houden met degenen die haar volgen door enkele foto’s te maken, de ene nog leuker dan de andere. Daaronder is er ook een echte goudklomp die op maandag 16 augustus 2021 op het web verscheen. bezwaar Zo kunt u alles tot in detail ontdekken.

Mooi en vol humor!

Sinds de jonge vrouw de titels van de mooiste vrouw van Frankrijk en Miss Universe won, zijn de kansen op bewondering voor zowel haar gratie als voor haar geweldige lichaam al talrijk. Echter, Eris midden- Jongen Bekend Terugwijkend naar zijn grootte of zijn mooie gezicht. De jongedame heeft echt het onmiskenbare talent om zich in elke situatie zeer comfortabel te voelen. Ze is ook niet waterdicht, zelfs niet als het erom gaat zichzelf voor de gek te houden. Een duidelijk persoonlijkheidskenmerk dat ze vandaag de dag nog steeds laat zien in een bericht dat altijd sarcastisch is.

Eigenlijk, Iris midden- Ver van zijn beste belang. Zonder zichzelf al te serieus te nemen, lieve Diego L boiler Hij lijkt te lachen om zijn onhandigheid. Op deze foto’s kunnen netizens hem daadwerkelijk op een boot spotten. Toen probeerde ik acrobatisch duiken met een resultaat dat de disciplinekampioenen verre van waardig was. Afgebeeld, een mooie brunette maakt al een grote deal. Dus het was niet nodig uitlokken Veel vermakelijke reacties van zijn fans. Echter, Eris midden- Hij was de eerste die om haar lachte: “Ik train in Parijs 2024. Zie mijn optreden. We maken een punt voor kunst, toch? “. Een personage dat totaal faalt, maar desalniettemin een echte vlaag van opmerkingen veroorzaakt zoals bezwaar Laat je zonder meer zien.

Duidelijke behoefte aan training

Hoe dan ook, als Eris midden- Nog niet klaar om naar de Olympische Spelen te gaan, maar het verzamelen van de gouden medaille samen met opmerkingen van hilarische netizens. “Wat een geweldige ontvangst, alles in tact”, “10/10 tot plat”, “moet veel pijn hebben gedaan”, “kampioen”, “Olympisch medaille waardig”, “je hebt nog 3 jaar, mooie ruimte om te verbeteren” nogmaals”, “Toch grote inspanning”, “Je moet je benen recht houden als je het water ingaat.”. Helaas komt dat advies een beetje laat.

Maar hoe dan ook, Iris midden- Hij wist opnieuw de aandacht te trekken. Wat de omstandigheden ook zijn, de schoonheidskoningin heeft al een ongelooflijke kracht om een ​​consensus te creëren rond haar mooie persoon. Als ze in badpak verschijnt, applaudisseert het publiek, als ze ervoor kiest om een ​​avondjurk te dragen, zullen haar fans dat ook doen. veroverd En als hij een ongelukkige fout maakt tijdens het duiken, zullen netizens blij zijn. Op het einde, Eris midden- Daar worden mensen gewoon blij van. Een voormalige Miss France en Miss Universe die zichzelf in ieder geval verre van al te serieus neemt en haar speelt als een echte diva. Misschien wel de reden waarom zijn bekendheid in de loop der jaren niet is gestopt met groeien.


READ  Sharon Stone imponeert met traplopen in Cannes ... Leticia Hallyday biedt een reis naar Montmartoise ...