Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Coronavirus – Michel Cymes haalt uit naar antivaccins: “Deze mensen zijn egoïstisch. Ze zijn niets” – video

De gast van ‘Summer Club’ op Europa 1, Michelle Symes is privé ondervraagd over de coronacrisis en antivaccinaties. De dokter sprak zijn woorden niet uit. “We zijn met 66 miljoen Fransen en er zijn 200.000 demonstranten in de straten in heel Frankrijk. Ik denk dat we moeten stoppen erover te praten omdat ze niets vertegenwoordigen. De overgrote meerderheid van de Fransen is voor de vaccinatie, de overgrote meerderheid van de Fransen zijn voor de gezondheidsvergunning”, legt hij uit.

En om eraan toe te voegen: “Er is vandaag geen andere oplossing. Deze egoïstische mensen lopen op straat terwijl ze slogans scanderen, waarvan sommige verder gaan dan het gezonde kader, met antisemitische of anti-Macron-banners. Ik denk dat we moeten stoppen erover te praten “Ze vertegenwoordigen niets. Deze mensen worden gemarginaliseerd en de meerderheid zwijgt totdat we hier uit kunnen komen. Alles wat er tegenwoordig op straat gebeurt, is verbazingwekkend.”

“Ik ben een vaccinateur, ik heb mijn gezondheidsvergunning en ik kan je vertellen dat als ik morgen naar de bioscoop ga of terug ga naar het Parc des Princes, ik liever mensen naast me heb die zijn ingeënt en een gezondheidsvergunning hebben en geen egoïstische mensen die alleen aan zichzelf denken en niet aan de samenleving”, besluit Michele Symes.

READ  Prins Harry leefde erg slecht met koningin Elizabeth II en besloot Oprah Winfrey alles te vertellen