Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze sensuele foto gedeeld op Instagram die haar fans deed dromen…

Het begin van het schooljaar moet nog komen en iedereen geniet van zijn laatste vakantiemomenten voordat hij weer aan het werk gaat. Dit is wat Karen Ferry en vele anderen doen. De bemiddelaar was enkele dagen in Zuid-Frankrijk met het gezin. Bovendien publiceerde ze in haar verhaal een foto van zichzelf op een boot, tijdens een cruise met haar man, de voormalige speler van het Franse voetbalteam, Yoann Gourkov. Op de foto in kwestie pakte een mooie brunette haar zorgvuldig ineengevlochten benen op. “met jou” (Met jou) Ik schreef een reactie op deze geweldige foto die haar abonnees iets gaf waar ze van dromen.

Een paar uur later uploadde ze nog een bericht. Deze keer verscheen de stewardess alleen op de boot in kwestie, gekleed in een prachtige zwart-witte jurk met de zee op haar rug. Naast haar jurk was haar brede glimlach unaniem!

Binnenkort projectje…

Deze schattige glimlach werd gevonden op de omslag van zijn nieuwste projecten. Sterker nog, degene die het tweede deel van het volgende seizoen van dans met de sterren Op TF1Hij zal een boek onthullen met de titel: Evenwichtig leven.

“Dat is het! Na een aantal maanden werk is het eindelijk beschikbaar voor pre-order”Ik schreef in een reactie op dit bericht van twee dagen geleden. “Erg trots om de volgende editie aan te kondigen van mijn boek met advies over luxe, schoonheid, mode, vorm en kookideeën van mijn moeder, op de plaatsen die me dierbaar zijn in Bretagne en in het zuiden. Een boek dat vooral praktisch bedoeld is, inspirerend (hoop ik) en gebaseerd op mijn ervaring: de ervaring van een moeder die probeert Ook haar carrière te managen en weinig tijd voor zichzelf te nemen!”

Daarom zullen zijn fans dit boek zeer binnenkort met speciale interesse kunnen lezen.

Zie ook: Karen Ferry: Onthult een zeldzame foto van haar bruiloft met Yoann Gourcuff op Instagram

Bewerken

READ  Alexandra (Koh Lanta) 'hurkend of zelfs een beetje dom' antwoordt de overdonderde avonturier van de critici