Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Black Panther – Wakanda Forever: Riri Williams/Ironheart personage zal in de film verschijnen!

“We filmen nu Black Panther: Wakanda Forever en in deze film zul je het personage van Riri Williams eerst ontmoeten. Ze begon deze week met de opnames, denk ik, voor haar Ironheart-serie.” – Kevin Feige

Shuri is niet langer het enige superbrein in de cast Black Panther: Wakanda Forever ! Dus Dominic Thorne (Judas en de zwarte ChristusEn Als Bell Street kon sprekenNet lid geworden van het vervolgteam voor Zwarte Panter. Hier zullen we getuige zijn van de eerste stappen van Rory Williams, de geniale uitvinder die het meest geavanceerde pantser heeft gemaakt sinds Iron Man, Iron Heart, dat eind 2022/begin 2023 voor een eigen serie komt. zal haar rol in de geschiedenis zijn? Hoe nauw zullen de films en series van Marvel Studios met elkaar verbonden zijn? op jouw theorieën!

ik

ik

Black Panther: Wakanda Forever Gemaakt door Ryan Coogler Het werd uitgebracht in de Verenigde Staten op 8 juli 2022, Letitia Wright (sjoeri), Lupita Nyong’o (Nakya), Bel Corera (Oké), Winston Duke (Mbakoe), Angela Bassett (Ramonda) et al Martin Freeman (Everett Ross).

READ  Claude Dartois legt de grappige reden uit waarom de paaltest niet doorging